MHP'li Başkan Talat Uğurlu'dan Muhaliflere Kılıçlı Tepki
Haber Detayı
10 Mayıs 2022 - Salı 09:39 Bu haber 2474 kez okundu
 
MHP'li Başkan Talat Uğurlu'dan Muhaliflere Kılıçlı Tepki
MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sığınmacılar konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu savunurken kılıç kullanarak tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Başkan Talat Uğurlu'dan Muhaliflere Kılıçlı Tepki

Sığınmacılar konusunda İçişleri Bakanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a tepki gösteren MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, CHP'li Engin Özkoç'a karşı Bakan Soylu'yu savunurken sosyal medya hesabından kılıçlı bir fotoğrafını paylaşarak tepki gösterdi. Başkan Uğurlu'nun Ümit Özdağ'a cevabı sosyal medyada dururken, CHP'li Engin Özkoç'u eleştiriken paylaştığı kılıçlı fotoğrafın bir süre sonra silindiği görüldü.

 

CHP'Lİ ENGİN ÖZKOÇ, SÜLEYMAN SOYLU HAKKINDA NE DEDİ?

 

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Süleyman Soylu: 'Hepimiz buralara geldik bir yerlerden. Nereden geldik? Kim nereden geldi bu coğrafyaya? Taa Moğol steplerinden geldik. İstila olacakmış; kim neyi istila yapacak ya.' dedi. Anlattığı göç sonrası Roma imparatorluğu ikiye ayrıldı. Cahil yönetici felakettir! Bugün bir kere daha anladık ki, Türkiye'de fitne, fesat ve iftiranın bir numaralı ismi Süleyman Soylu'dur. Soylu'nun o koltukta oturması ülke için milli güvenlik tehlikesidir! Kışkırtmalarına gelmeyeceğiz!'' dedi.

 

MHP MENTEŞE İLÇE BAŞKANI TALAT UĞURLU'DAN ENGİN ÖZKOÇ'A TEPKİ

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef alıcı sözler sarfeden CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a tepkisini kılıçlı bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak gösteren MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''CHP'li Özkoç denen adı sanı duyulmamış şahsiyet, sırf gündeme gelmek için CHP'nin klasik oyunlarından olan Süleyman Soylu'ya sallama oyununu sergilemiş. Sen kim oluyorsun da dolandırıcı diyerek bu ülkenin bakanına dil uzatabiliyorsun? İnsanları kendinizle karıştırıyor, üzerinizdeki çamurları sıçratmaya çalışıyorsunuz. Ey Özkoç ve aynı zihniyetteki şahıslar, üzerinizdeki çamur ona buna sıçratmayla temizlenmez, elinize bulaşan terör pisliği de aklanmaz. Haddinizi bilin, ülke gündemini el birliğiyle değiştirmeye çalışıyor, HDPKK ortaklığınızı gizlemeye uğraşıyorsunuz. Mahalle kabadayılığını size kim öğütlüyorsa, bu akılları size kim veriyorsa dikkat edin. Zira seçimlerden sonra akla çok ihtiyaç duyacaksınız, şu yaptıklarımızı unutturmaya çalışmak için. Ama tarih yazar, millet unutmaz! Haddinizi aşmayın, yerinizi hududunuzu bilin.!" dedi.

 

BAŞKAN TALAT UĞURLU'DAN ÜMİT ÖZDAĞ'A SERT TEPKİ

 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'a kılıçlı bir fotoğrafını paylaşarak tepki göstermeden önce, sığınmacılar konusunda İçişleri Bakanlığı önünde Bakan Süleyman Soylu'yu hedef alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a da tepki gösteren MHP Menteşe İlçe Başkanı Talat Uğurlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarda, ''Ümit Özdağ denen şahsiyet yerini haddini bilmeden bu devletin bakanını tehdit etmiş. Ümit Özdağ şuur kaybı içindedir. Mahalle kabadayısı gibi hadsiz hudutsuz açıklamalarına devam ediyor. Sen kim oluyorsun, kendini ne zannediyorsun da Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanına bu tarz tehditvari cümleler kuruyorsun? Sergilediğin oyun gerçekçi bile değil zira bir sürü korumayla, etrafındaki  çapulcularla gitmişsin. Sen hayatın boyunca bakanlık makamının yanından bile geçemezsin.Şu an oturduğun koltuğu Milliyetçi Hareket Partisi olmasa rüyanda görürdün. Sen ve senin gibiler Mansur Yavaş'ın arkasına sığınmaktan vazgeçmeyeceksiniz. Haddini bil, Mahalle kabadayılığını bırak! Süleyman Soylu yalnız değildir. Seninle muhatap bile olmamalıdır. Türkiye'yi bu boş tehditlerle ayağa kaldırmaya çalışma. Bu ülkenin hakimi, savcısı, mahkemesi var, varsa bir sorunun git mahkemelerde çözüm ara. Gücü Akşener'den mi yoksa Kılıçdaroğlu'ndan mı alıyorsun? Dikkat et de güvendiğin dağlara karlar yağmasın!'' dedi.

 

Açıklama yok.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'EC İYETÇİ HAREKET PARTİS MENTEŞE İLÇE BAŞKANLIĞI' görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Menteşe İlçe Başkanı, Talat Uğurlu, sığınmacılar, konusunda, İçişleri Bakanı, Süleyman Soylu, savunurken, kılıçlı fotoğraf, MHP, Türkiye, Suriye, muhalefet
Yorumlar
Haber Yazılımı