MHP'li Avcı'dan Yıldırım'a Adana Kasketi ve Şalvarı
Haber Detayı
10 Mayıs 2022 - Salı 11:19 Bu haber 3825 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Yıldırım'a Adana Kasketi ve Şalvarı
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Aksakallar Kurulu Başkanı Binali Yıldırım’a Adana Kasketi ve Adana şalvarı hediye etti.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Yıldırım'a Adana Kasketi ve Şalvarı

Bir dizi proğramlara katılmak üzere geldiği Adana'da MHP Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Kurulu Başkanı Binali Yıldırım’a, sekiz köşeli Adana Kasketi ve Adana şalvarı hediye eden MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyarete renk katarken, hediyeyi alan son Başbakan Binali Yıldırım, bundan sonra Allah'ın adamı Adanalı olduklarını söyledi.

 

SON BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM'DAN MHP ADANA İL TEŞKİLATI'NA ZİYARET

 

Uluslararası Yörük Türkmen Kültür ve Sanat Şöleni için Adana’ya gelen Binali Yıldırım, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Ak Parti Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci ve Abdullah Doğru'dan oluşan Ak Parti Heyeti ile birlikte MHP Adana İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Ak Parti Heyetini, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, MYK Üyesi Uğur Öztürk ve İl Yöneticileri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleri karşıladı.

 

BİNALİ YILDIRIM'DAN CUMHUR İTTİFAKI'NIN KURULUŞU HAKKINDA AÇIKLAMA 

 

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan ve Cumhur İttifakı’nın nasıl kurulduğunu ve yüklendiği misyonu anlatan Yıldırım, ''Cumhur İttifakı kendiliğinden zuhur etmiş bir ittifak değil. Cumhur İttifakı esas itibarıyla 15 Temmuz hain Fetöcü darbe girişiminden sonra MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliklerinde milletin bekası, ülkenin geleceği için kurulmuş önemli bir ittifaktır.'' dedi.

 

YILDIRIM: CUMHUR İTTİFAKI'NIN SORUMLULUĞU ARTTI 

 

Dost ve müttefik görünen emperyalist ülkelerin Türkiye üzerindeki kirli hesaplarının devam ettiğini belirten Yıldırım, ''Cumhur İttifakı’nın geçen süre içerisinde ne kadar da doğru zamanda doğru bir şekilde oluşturulduğu bugün daha iyi anlaşılmaktadır. Yaşadığımız olaylara, bölgemizde cereyan eden gelişmelere bakınca bugün Cumhur İttifakı’nın sorumluluğu düne göre bir kat daha artmıştır. Hepimiz şunu biliyoruz. Emperyal hedefi olan ülkelerin, özellikle coğrafyamızda bu bölge ve civarında uzun zamandan beri bir takım planları ve hedefleri var. Bu hedefleri bozan da Cumhur İttifakı olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan olmuştur.'' dedi.

 

YILDIRIM: BU MÜCADELE BİTMEDİ 

 

Türk Milletini ele geçirmeye çalışanlara karşı Adanalıların verdiği mücadeleyi hatırlatan Binali Yıldırım, ''Türk’ü dize getiremeyeceğini anlayanlar bu sefer niyetlerini açık ettiler. Veto ile darbe girişimleriyle beceremediler ve dediler ki ‘Biz siyaseten, siyasi muhalifleri, siyasi muarızları her yönüyle destekleyeceğiz, terör örgütlerini de arkalarından tayin edeceğiz ve bu işi halledeceğiz, Türkiye’yi bu şekilde ele geçireceğiz.’ Bu hesabın içindeler. Bunun farkındayız. Milletimiz de farkında ama bu hesap da tutmayacak. Herkesin bilmesini istiyoruz. Çünkü bu millet bayrağına, toprağına, istiklaline aşık bir millet. Bunu her fırsatta yakın tarihimizde de göstermiştir. Adana da bunun teminatının olduğu bil ilimiz, bölgemizdir.'' dedi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN YILDIRIM'A ADANA KASKETİ VE ADANA ŞALVARI  

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Adana’da Cumhur İttifakı olarak omuz omuza çalıştıklarını anlattı. Avcı, Binali Yıldırım’a sekiz köşeli Adana Kasketi ve yanında Adana şalvarı hediye ederek, yapılan ziyarete renk kattı. Şapkayı giyip deneyen Yıldırım ise ''Şimdi sekiz köşeli Adana kasketini giydik; artık Adanalıyık, Allah’ın adamıyık.'' sözleriyle alkışlandı. Ziyaret toplu fotoğraf verilerek sona erdi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Aksakallar Kurulu Başkanı, Binali Yıldırım, Adana Kasketi, Adana şalvarı, hediye etti, Adanalı, MHP, Ak Parti
Yorumlar
Haber Yazılımı