MHP'li Başkan Gökçe'den Adana Yemeği Tanıtım Proğramı
Haber Detayı
10 Temmuz 2021 - Cumartesi 18:21 Bu haber 2570 kez okundu
 
MHP'li Başkan Gökçe'den Adana Yemeği Tanıtım Proğramı
Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Hüseyin Sözlü Konferans Salonu'nda gerçekleştirdikleri toplantının Saimbeyli'nin ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Gökçe'den Adana Yemeği Tanıtım Proğramı

Adana Toroslar Federasyonu tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği hibe programına alınan Adana'nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürü projesi tanıtım toplantısının ev sahipliğini yapan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Hüseyin Sözlü Konferans Salonu'nda gerçekleştirdikleri toplantının Saimbeyli'nin tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

 

BAŞKAN GÖKÇE'DEN PROJE İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

 

Adana’nın tarihi yemeklerinin ortaya çıkartılarak günümüzdeki yemek menülerine taşınmasını ve Avrupa'dan gelen aşçılara Adana yemeklerinin tanıtımını amaçlayan proğram kapsamında yerel yemek yarışmaları ve yemek kurslarının düzenleneceği, Adana'nın Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürü etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, ''Adana Toroslar Fedarasyonu Başkanı Cenap Erol, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Muhtarlarımız ve Çukurova Üniversitesi’den değerli öğretim görevlileri ile Avrupa Birliği hibe fonları ve Saimbeyli yöresel yemekleri tanıtımı üzerinde ilgili bir araya geldik. İlçemizin tanıtımı ve ekonomisine katkı sağlayacak bu proje için Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol, Proje Yayın Tanıtım Kurul Başkanı Doç. Dr. Sait M. Say, Proje Sekreteri Yaşar Usanmaz ve yönetimine teşekkür eder ilçemize hayırlı olmasını dileriz.'' dedi.

 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Yürümezsem HaK Yolda Erimezsem Hak Yolda ÇürümezsemHakYolda Çürümezsem Hak Yolda Gök Girsin Kızıl Çıksın Smmmnyli Sa' görseli olabilir

 

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Saimbeyli Belediye Başkanı, Mustafa Şahin Gökçe, Hüseyin Sözlü, unutulmaya, yüz tutmuş, Adana yemekleri, tanıtım proğramı, Saimbeyli Belediyesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı