MHP'li Arzu Erdem'den Hilal Nesin'e Sert Tepki
Haber Detayı
10 Temmuz 2021 - Cumartesi 22:01 Bu haber 4748 kez okundu
 
MHP'li Arzu Erdem'den Hilal Nesin'e Sert Tepki
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret eden Tiyatrocu Hilal Nesin'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Arzu Erdem'den Hilal Nesin'e Sert Tepki

HDP dışında tüm siyasi partileri sosyal medya hesabından eleştiren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğinden dolayı dava açılınca Fransa'ya kaçan ve son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaret etmeye başlayan Tiyatrocu Hilal Nesin'e tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Üç nesil provokatör karanlık oluşum olarak nitelendirdiği her karanlık olayda adı olan tuhaf ailenin kimlerin kiralık askeri olduğunu sordu.

 

HİLAL NESİN, HDP DIŞINDA TÜM SİYASİ PARTİLERİ ELEŞTİRİP HAKARETLER YAĞDIRIYOR

 

Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin'in eşi olan Tiyatrocu Hilal Nesin, HDP dışında tüm siyasi partileri sosyal medya hesabından eleştiriyor. Cumhur İttifakı Liderleri Erdoğan ve Bahçeli'ye ise hakaretler yağdırıyor.

 

HİLAL NESİN'İN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında daha önce de çok sayıda soruşturma ve davalar açılan Hilal Nesin, ''Aziz Nesin’in konuşan geliniyim, siz kolay mı sanıyorsunuz bu ülkede Aziz Nesin’in konuşan gelini olmayı'' açıklamasını yaptıktan sonra 2016 yılının son aylarında Fransa'ya kaçmıştı. 

 

HİLAL NESİN'İN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ DEĞERLENDİRMESİ

 

15 Temmuz Fetö hain darbe girişimi konusunda Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı suçlayan Tiyatrocu Hilal Nesin, darbe girişimini değerlendirdiği açıklamasında, ''Cemaatin malına kim konduysa darbeyi yapan onlardır. 15 Temmuzu da kendileri tezgahladı. Darbeden karlı çıkanlardır darbenin mimarı. Başkanlık sistemini getirip istedikleri yasaları geçirmek daha çok çalmak için darbe şarttı.'' dedi.

 

HİLAL NESİN'İN ERDOĞAN, BAHÇELİ VE SOYLU'YU HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu terörle mücadele konusunda hedef alan Tiyatrocu Hilal Nesin, ''Erdoğan, Soylu ve Bahçeli üçlüsünün ve müritlerinin terörist ve vatan haini dediği hiç kimse terörist vatan haini değildir. Bilinmeli ki kendilerinden daha büyük terörist kendilerinden daha azılı vatan haini bu güne kadar bu topraklarda yetişmemiştir.'' dedi.

 

HİLAL NESİN'İN CHP'Yİ HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

CHP'nin eski Genel Başkanlarını eleştiren Zülfü Livaneli'yi destekleyip CHP'yi topa tutan Tiyatrocu Hilal Nesin, ''Elbette Zülfü Livaneli doğruları söylüyor. Siz daha Deniz Baykal'ı partiden ihraç edemediniz Baykal'ın başımıza musallat ettiği Erdoğan'dan mı ülkeyi kurtaracaksınız? Hadi bugün yine sorayım. AKP ve Erdoğan'ı başımıza bela eden Deniz Baykal'ı ne zaman ihraç ediyorsunuz? Deniz Baykal’ı ve kızını ne zaman ihraç ediyorsunuz?'' dedi.

 

HİLAL NESİN'İN MUHARREM İNCE'Yİ HEDEF ALAN AÇIKLAMASI

 

CHP'ye hakkını helal etmeyeceğini söyleyerek istifa edip yeni bir siyasi parti kuran Muharrem İnce'yi hedef alan Tiyatrocu Hilal Nesin, Muharrem İnce'ye verdiği cevapta, ''CHP'li olan olmayan fakat sana oy veren bizlerde sana hakkımızı helal etmiyoruz. Hâlâ Erdoğan'a çalıyorsun Nedim Şener'e benzedin.'' dedi.

 

HİLAL NESİN'İN HDP'Yİ DESTEKLEYEN AÇIKLAMASI

 

HDP dışında tüm siyasi partileri sosyal medya hesabından eleştirken, HDP'yi desteklediğini belli eden Tiyatrocu Hilal Nesin, hapisten çıkan HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun ''Nerede kalmıştık?'' açıklamasına verdiği cevapta, ''Çoook mutlu olduk. Hoş geldiniz.'' diyerek sevincini gösterdi.

 

HİLAL NESİN'İN MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'YE HAKARETİ

 

HDP dışında tüm siyasi partileri sosyal medya hesabından eleştirirken, Cumhur İttifakı Liderleri Erdoğan ve Bahçeli'ye ise hakaretler yağdırmayı marifet sanan Tiyatrocu Hilal Nesin, son günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi defalarca hedef alan paylaşımlar yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye "Katil Bahçeli" diyerek hakaret ederken, ''MHP Kapatılmalıdır'' diye kampanya başlatanlara destek veren Tiyatrocu Hilal Nesin'e sosyal medyadan cevap yazan binlerce Ülkücü tepki gösterdi.

 

HİLAL NESİN'İN ÜLKÜCÜLERİ TAHRİK EDEN PAYLAŞIMLARI

 

Ülkücülerin tepki göstermesi üzerine Ülkücüleri tahrik eden paylaşımlarda bulunan Tiyatrocu Hilal Nesin, Ülkücülere hitaben yaptığı açıklamada, ''Ülkücüler her gün 'Katil Bahçeli' yazıyorum diye beni taşa tutuyorlar. Hadi katil olmadığını mis gibi adam olduğunu, ağzından şiddet kin nefret saçılmadığını, kimseyi hedef göstermediğini, suçluların avukatı olmadığını ispatlayın söz bir daha yazmayacağım.'' dedi.

 

MHP MİLLETVEKİLİ ARZU ERDEM'DEN HİLAL NESİN'E SERT TEPKİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye hakaretler yağdırıp Ülkücüleri tahrik edici paylaşımlarda bulunan Tiyatrocu Hilal Nesin'e tepki gösteren MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Üç nesil provokatör karanlık oluşum! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin sevdalısı, Türkiye Cumhuriyeti'nin yılmaz savunucusudur. Her karanlık olayda adı olan tuhaf aile, sahi siz 'nesiniz'? Kimlerin kiralık askerisiniz?!'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili, Arzu Erdem, MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, hakaret edenlere, sert tepki, Ülkücü, Türk Milliyetçisi, hakarete cevap, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı