MHP'li Ersoy: PTT Çalışanlarının Özlük Hakları İyileştirilmeli
Haber Detayı
01 Nisan 2020 - Çarşamba 18:51 Bu haber 4316 kez okundu
 
MHP'li Ersoy: PTT Çalışanlarının Özlük Hakları İyileştirilmeli
MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, PTT çalışanlarının özlük haklarında iyileştirme yapılması gerektiğini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Ersoy: PTT Çalışanlarının Özlük Hakları İyileştirilmeli

MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, coronavirüs salgınına karşı yapılan mücadelenin halkın ve kamu çalışanlarının fedakarlıklarıyla yürütüldüğünü belirterek, coronavirüse maruz kalma riski taşıyan PTT çalışanlarının özlük haklarında iyileştirme yapılması gerektiğini söyledi.

 

CORONAVİRÜS MÜCADELESİ FEDAKARLIKLARLA YÜRÜTÜLÜYOR

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Küresel Covid-19 salgınına karşı devletimiz, virüsün bulaşmasının ve yayılmasının önlenmesi amacıyla yoğun tedbirler almaktadır. Hedefimiz, bu süreci en az zararla atlatmayı sağlamaktır. Bu süreçte, gerekmedikçe dışarı çıkmayarak evde kalmanın önemi sık sık vurgulanmaktadır. Bu kutsal mücadele, evde kalan halkımız, kamu hizmetinde olan tüm sağlık çalışanlarımız, askerlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere PTT çalışanlarımızın ve diğer kamu çalışanlarımızın üstün gayret ve fedakârlıklarıyla yürütülmektedir.'' dedi.

 

VİRÜSE MARUZ KALAN PTT ÇALIŞANLARININ ÖZLÜK HAKLARI İYİLEŞTİRİLMELİDİR

 

MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, ''Bu dönemde tüm çalışanlarımızın risk altında olduğu unutulmamalıdır. Kamu çalışanlarımız arasında sağlık personelimizden sonra virüse en fazla maruz kalma riski taşıyan PTT çalışanlarımızın bu fedakârlıklarının farkında olarak özlük haklarının iyileştirilmesi, yüksekokul mezunu dağıtıcıların memur olabilmesi için gereken düzenlemeler yapılmalıdır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Ersoy:, PTT, Çalışanlarının, Özlük, Hakları, İyileştirilmeli,
Yorumlar
Haber Yazılımı