MHP'li Başkan Sel'den Dezenfektan Standı Hizmeti
Haber Detayı
09 Nisan 2020 - Perşembe 15:05 Bu haber 2532 kez okundu
 
MHP'li Başkan Sel'den Dezenfektan Standı Hizmeti
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalara dezenfektan stantları yerleştirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Sel'den Dezenfektan Standı Hizmeti

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, coronavirüs salgınına karşı her alanda mücadele ederken bir yeniliğe daha imza atarak, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalara dezenfektan standları yerleştirdi.

 

DEZENFEKTAN STANDLARI VATANDAŞLARIN KULLANIMINA AÇILDI

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınının Türkiye'de görülmeye başlayınca, etkin mücadele yöntemlerini başarıyla uygulayan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, İlçedeki tüm resmi binaları, ibadethaneleri, cadde ve sokakları dezenfekte ederek mücadelesini sürdürürken bir yeniliğe daha imza atarak, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalara dezenfektan standları yerleştirdi. Sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, dezenfektan standlarında kolayca ellerini dezenfekte edebiliyor.

 

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA SALGIN BİTİNCEYE KADAR YARDIM SÜRECEK

 

Başkan Sel, sosyal medyadan vatandaşlara seslendiği videolu paylaşımda ise coronavirüs salgınından dolayı evden çıkamayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı gıda yardımlarının salgın sona erinceye kadar sürdüreceklerini açıkladı. Başkan Sel, salgın nedeniyle tamamen sahipsiz kalan sokak hayvanlarını da unutmayarak, belirli noktalara yiyecek bırakmaya devam ediyor.

 

CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE UYALIM BU BELAYI EL BİRLİĞİYLE DEFEDELİM

 

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, dezenfektan standları kurulmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Feke merkezde belirli yerlerde dezenfektan noktaları oluşturularak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Sevgili Hemşerilerim, Devletimizin ve Bilim Kurulunun  önlemlerine ve yasaklarına uymaya devam edelim. Bu belayı, el birliğiyle defedeceğiz.'' dedi.
  

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'li, Başkan, Sel'den, Dezenfektan, Standı, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı