MHP'li Başkan Çay'dan İyilik Hareketi Organizasyonu
Haber Detayı
12 Aralık 2020 - Cumartesi 18:58 Bu haber 3444 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay'dan İyilik Hareketi Organizasyonu
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yardıma muhtaç ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay'dan İyilik Hareketi Organizasyonu

Yardıma muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere İyilik Hareketi başlatan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Zabıta Müdürü Yaşar Süllü'nün koordinesinde yürütülen İyilik Hareketi ile yardıma muhtaç olan bir çok ailenin yüzünü güldürdüklerini söyledi. 

 

İYİLİK HAREKETİ İYİLİĞİN BULAŞICI OLDUĞUNU GÖSTERDİ

 

Pozantı’da geçtiğimiz hafta sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla yardıma muhtaç ailelere yapılan iyilik hareketi kar topu halinden çığa dönüşerek bir çok yardıma muhtaç ailenin yüzünü güldürdü. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın bizzat başlattığı ve Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’yü bu konu için görevlendirdiği iyilik hareketinde bir başka ailenin de ihtiyaçları giderildi. Yapılan yardımlar sayesinde birçok ailenin ve çocukların yüzünün güldüğünü, bu kış gününde mutlu olduğunu dile getiren Başkan Çay, tüm yardımseverlere teşekkür etti.

 

İYİLİK HAREKETİ ORGANİZASYONUMUZ DEVAM EDECEK

 

Yardıma muhtaç ailelerin evlerinde yapılan değişimi isim vermeden sosyal medya da paylaşan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İyilik Hareketi organizasyonuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Değerli Dost ve Hemşehrilerim; Pozantı Belediyesi olarak başlatmış olduğumuz İyilik Hareketi ile sizlerin yardımlarıyla eşi vefat eden 3 çocuğu ile ihtiyaç sahibi olarak kalan, kirada oturan ve her şeye ihtiyaçları olan üçüncü ailemizin de evine çekyatlar, halılar, çocukların odasına baza ve yataklar ile kıyafet ile gıda yardımlarımız yüzleri güldürdü çok şükür. Allah tuttuğunuzu altın etsin. Hanenize bereket versin. Bundan sonra da yardımlarınızı kabul etmeye, kullanmadığınız ve kullanılabilecek durumdaki eşyalarınızı yeni ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırabilmek için Zabıta Müdürlüğümüze veya şahsıma ulaştırmanızı bekliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı, Mustafa Çay, yardıma muhtaç, ailelere yardım, iyilik hareketi, MHP, Pozantı Belediyesi, Adana Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı