MHP'li Avcı: İhaneti Kırıp Husumet Kuşatmasını Yaracağız
Haber Detayı
12 Aralık 2020 - Cumartesi 17:20 Bu haber 3640 kez okundu
 
MHP'li Avcı: İhaneti Kırıp Husumet Kuşatmasını Yaracağız
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ihanetin belini kırmaya ve husumet kuşatmasını yarmaya yemin ettiklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: İhaneti Kırıp Husumet Kuşatmasını Yaracağız

Türkiye'yi hedef alan iç ve dış gelişmelere karşı ortaya koyduğu Milli duruş nedeniyle, dışarıdaki Türk düşmanlarının ve içerideki işbirlikçilerinin saldırılarına maruz kalan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sahip çıkan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk tarihindeki binlerce örneğinde olduğu gibi tarihi başarıların altında Lidere inanmışlığın ve Davaya adanmışlığın olduğunu belirterek, Lider Bahçeli'nin izinden yürüyerek ihanetin belini kırmaya ve husumet kuşatmasını yarmaya yemin ettiklerini söyledi.

 

LİDER BAHÇELİ'NİN EMRİYLE İHANETİN BELİNİ KIRMAYA YEMİNİMİZ VAR

 

İhanete karşı mücadelede başarılı olmak için Davaya adanmış olmanın ve Lidere inanmanın önemine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Tarihi başarıların altında Lidere inanmışlık, Davaya adanmışlık, Mücadelede kararlılık vardır. Biz sadece Lidere bakar, izine basar, emrini baştacı ederiz. İhanetin belini kırmaya, Husumet kuşatmasını yarmaya, Devletimizi yaşatmaya yeminimiz var!'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Davaya adanmak, Lidere inanmak, Devlet Bahçeli, husumet kuşatması, ihanetin belini kırmak
Yorumlar
Haber Yazılımı