MHP'li Başkan Çay: 250 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız
Haber Detayı
20 Haziran 2020 - Cumartesi 11:01 Bu haber 6006 kez okundu
 
MHP'li Başkan Çay: 250 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 250 kişiye iş imkanı sağlanacağını açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Çay: 250 Kişiye İş İmkanı Sağlayacağız

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kuzey Adana Kalkınma Proğramı kapsamında Pozantı Belediyesi'nin ortağı olduğu proje ile kurulacak olan Bal, Sebze ve Meyve Kurutma Paketleme Merkezi'nde 250 kişiye iş imkanı sağlayacaklarını söyledi.

 

POZANTILI ÜRETİCİLERİN ÜRETTİKLERİNİ TÜRKİYE GENELİNDE SATIŞA SUNACAĞIZ

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) aracılığıyla desteklediği, Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında, Aladağ, Feke, Karaisalı, Saimbeyli, Pozantı ve Tufanbeyli Belediyesi'nin ortaklaşa çalıştığı Kuzey Adana Kalkınma Programı Projesi ile Pozantı İlçesi'nde yapılacak yatırımlar hakkında açıklama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ''Kuzey Adana Kalkınma Programı Projesi ile ilçe bazında üretim tesisleri kurulması, yöresel ürünlerin işlenmesine yönelik mesleki eğitim kursları, e-ticaret, kooperatifçilik eğitimleri verilmesini planlamıştık. Bu kapsamda, Kuzey Adana Kalkınma Proğramı ile Pozantı Belediyesi olarak Bal, Sebze ve Meyve Kurutma Paketleme Merkezi kuruyoruz. Bu yatırımla 250 vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağız. Pozantılı vatandaşlarımızın ürettikleri ürünleri satın alarak Adana ve Türkiye genelinde satışa sunacağız. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan Adana Valimize, Çukurova Kalkınma Ajansı yönetimine, Hükümetimize, Cumhur İttifakı'nın tüm Adana Milletvekillerine ve Teşkilat yöneticilerine teşekkür ederim.'' dedi.
 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pozantı Belediyesi, 250 kişiye iş imkanı, İşsizlere müjde, Üretken Belediyecilik, Adana Haberleri, Pozantı Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı