Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den Arabada Sinema Günleri
Haber Detayı
20 Haziran 2020 - Cumartesi 13:09 Bu haber 3767 kez okundu
 
Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den Arabada Sinema Günleri
Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Arabada Sinema Günleri'ni başlatarak Adanalı sinema severleri sevindirdi.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Başkan Kocaispir'den Arabada Sinema Günleri

Yüreğir Belediyesi, coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında her türlü sosyal ve sanatsal faaliyetlerden uzak kalan Adanalılar için 'Arabada Sinema Günleri'ni başlatarak, coronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşları sevindirdi.

 

ADANALILAR ARABADA FİLM İZLEYEREK MORAL BULDU

 

Yüreğir Belediyesi Millet Bahçesi'nde 19 Haziran Cuma günü başlayan Arabada Sinema Günleri etkinliğinin ilk gününde 'Naim' filmi izlenildi. 20 Haziran Cumartesi günü 'Müslüm', 21 Haziran Pazar günü ise 'Ayla' filmi gösterilecek. Dev ekranda yapılan gösterimde Adanalılar araçlarından inmeden film izleme keyfini sürerken, Belediye pesoneli film izleyen vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır, gazoz ve limon dondurması ikram etti. 

 

ADANALILARA BİR İLKİ DAHA YAŞATTIK

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Arabada Sinema Günleri etkinliğiyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Olağanüstü günlerin sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmak ve kurallara uygun sosyalleşmek adına Yüreğir Millet Bahçemizde Arabada Sinema Günlerini başlattık. Misafirlerimize patlamış mısır, gazoz ve limon dondurması ikram ettik. Misafirlerimizden tüm sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini rica ettik. Adanamız için çok güzel bir etkinlik oldu. Şehit çocukları ve yürüme engelli vatandaşlarımızın sinema seyretmesini sağladık. Bugün Adana’da yine bir ilk yaşandı. İlkler yine Yüreğir Belediyemizce gerçekleşiyor. Emek veren tüm mesai arkadaşlarıma ve bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederim. Devam eden etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Arabada sinema günleri, Yüreğir Millet Bahçesi, Adana Haberleri, Yüreğir Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı