MHP'li Başkan Aslan'dan Ücretsiz KPSS Kursu
Haber Detayı
16 Temmuz 2020 - Perşembe 20:37 Bu haber 6850 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Ücretsiz KPSS Kursu
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ortaöğretim ve ön lisans mezunu öğrencilere yönelik ücretsiz KPSS kursu açtı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Ücretsiz KPSS Kursu

Hizmetleriyle eğitime sürekli olarak katkı sunan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ortaöğretim ve ön lisans mezunu öğrencilere yönelik ücretsiz KPSS kursu açtı. Karaisalı Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’ndeki kursta 67 KPSS adayı, Türkçe, Matematik, Coğrafya ve Tarih branşlarında dersler alıyor.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN İYİ PUANLAR ALARAK ATANMASINI İSTİYORUZ

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, ''Mustafa Kemal Atatürk’ün 'Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder' sözünde olduğu gibi bizde eğitime çok büyük önem veriyoruz. Eğitim bir milletin bir ülkenin temel taşıdır. Karaisalı Belediyesi bünyesinde açtığımız Gençlik Eğitim Merkezi'nde daha önce üniversiteye girecek öğrencilerimize yönelik YKS kursu açmıştık. Şimdi de ortaöğretim ve ön lisans mezunu kardeşlerimiz için KPSS kursu açtık. Gençlerimiz açtığımız kursta sınav zamanına kadar eğitim alacak. İnşallah her öğrencimiz güzel puanlar alarak atanırlar. Öğrencilerimize emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrenci kardeşlerime girecek oldukları sınavda başarılar dilerim. Karaisalı Belediyesi eğitime hizmet etmeye bundan sonrada devam edecektir." dedi.


 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Saadettin Aslan, KPSS kursu, memur adayları, Üretken Belediyecilik, Adana Haberleri, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı