Bahçeli'den Van ve Siirt Şehitlerimize Taziye
Haber Detayı
16 Temmuz 2020 - Perşembe 12:36 Bu haber 3745 kez okundu
 
Bahçeli'den Van ve Siirt Şehitlerimize Taziye
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Van ve Siirt'ten gelen Şehit haberleriyle Türk Milletinin sarsıldığını söyledi.
MHP Haberi
Bahçeli'den Van ve Siirt Şehitlerimize Taziye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Van'da Artos Dağı’na çarpan keşif uçağında ve Siirt'te düzenlenen operasyonda Şehid verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, Van ve Siirt'ten gelen Şehit haberleriyle Türk Milletinin sarsıldığını belirterek, Kahraman şehitlerimizin onurlu isimlerinin fedakâr hizmetleri milli vicdanda bir sancak gibi dalgalanacağını söyledi.

 

HÜZNÜMÜZÜN İZAHI ÜZÜNTÜMÜZÜN İFADESİ YOKTUR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Aziz milletimiz yeni bir kara haberle sarsılmıştır. Van-Hakkari arasında görev uçuşu yapan bir keşif ve gözetleme uçağımız Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı’na çarparak kaza kırıma uğramıştır. Bu kapsamda bir felaket yaşanmıştır. Söz konusu keşif uçağında vatan görevi ve beka müdafaası yapan ikisi pilot, beşi teknik personel olmak üzere yedi kahraman emniyet mensubumuz şehit düşmüştür. Bir diğer kahredici olay da Siirt’te vuku bulmuştur. Siirt İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen “Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Celal Özcan 2020-23 Operasyonu” çerçevesinde, teröristlerle girilen sıcak çatışma esnasında iki Özel Hareket Polisimiz şehit, ikisi de yaralanmıştır. Nitekim hüznümüzün izahı, üzüntümüzün ifadesi yoktur.'' dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VE HİZMETLERİ MİLLİ VİCDANDA SANCAK GİBİ DALGALANACAK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, ailelerine, mesai arkadaşlarına, emniyet teşkilatına ve elbette büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı niyazlarımı derin bir teessürle iletiyorum. Tedavi altında bulunan kardeşlerime şifalar diliyorum. Kahraman şehitlerimizin onurlu isimleri, fedakâr hizmetleri milli vicdanda bir sancak gibi dalgalanacak ve geride bıraktıkları emanetleri asla unutulmayacak, unutturulmayacaktır.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Devlet Bahçeli, Şehitlerimiz, Hüznümüzün izahı, üzüntümüzün ifadesi, MHP Haberleri, Van ve Siirt Şehitleri
Yorumlar
Haber Yazılımı