MHP'li Başkan Aslan'dan Sıcak Asfalt Atağı
Haber Detayı
26 Ağustos 2020 - Çarşamba 21:10 Bu haber 4222 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Sıcak Asfalt Atağı
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, altyapısı tamamlanmış mahallelerin bozulan yollarında sıcak asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Sıcak Asfalt Atağı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, doğalgaz, kanalizasyon ve çekilen su şebekelerinden dolayı merkezdeki mahallelerde yolların bozulduğunu belirterek, Karaisalı Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin bozulan yollara sıcak asfalt serme çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini söyledi.  

 

ALTYAPISI TAMAMLANMIŞ MAHALLELERİN YOLLARINI YAPIYORUZ

 

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, belirlenen program çerçevesinde ilçe merkezi ve mahallelerde yaptıkları asfaltlama çalışmaları konusunda yaptığı açıklamada, ''Biz asfalt çalışmalarını programlı bir şekilde yapıyoruz. Altyapısı tamamlanmış mahallelerin yollarını yapıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak. Biz belediye olarak yaşam kalitesi yüksek bir Karaisalı için 7/24 çalışıyoruz. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak adına işimizi büyük bir sevda ve aşkla yapıyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediyesi, Saadettin Aslan, Başkan Aslan, asfaltlama çalışması, Karaisalı
Yorumlar
Haber Yazılımı