Abdullah Ağar: Yunanistan'ın İlanı Direkt Savaş Sebebidir
Haber Detayı
26 Ağustos 2020 - Çarşamba 19:44 Bu haber 12025 kez okundu
 
Abdullah Ağar: Yunanistan'ın İlanı Direkt Savaş Sebebidir
Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Yunanistan'ın 12 mil kartını masaya sürmesinin direkt savaş sebebi olduğunu söyledi.
GÜNDEM Haberi
Abdullah Ağar: Yunanistan'ın İlanı Direkt Savaş Sebebidir

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, değişik coğrafyalarda hesap yapan küresel güçlerin Yunanistan'ı Türkiye'nin üzerine salabileceğini belirterek, Yunanistan'ın 12 mil kartını masaya sürmesinin direkt savaş sebebi olduğunu ve Yunanistan'ın küresel güçlerin ağzına bakarak 100 yıl öncesindeki gibi Türkiye'nin üzerine gelirse Yunanistan açısından bunun herşeyin sonu olacağını söyledi.

 

YUNANİSTAN'IN 12 MİL KARTINI MASAYA SÜRMESİ DİREKT SAVAŞ SEBEBİDİR

 

Yunanistan'ın Navtex ilanından sonra yaptığı açıklamada, ''Yunanistan’ın bizimle çakışan bir Navtex yayınlamasının çok anlamı yok. Her ülke yayınlayabilir. Önemli olan burada ne yapacağı, neye cüret edebileceğidir. Her şey tutumuna bağlı. Etki üretirse etkiyle karşılaşır.'' değerlendirmesini yapan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in, İyon denizinde Yunan karasularını 12 mile çıkardıklarını ve deniz bölgesinde ilerlediklerini duyurduktan sonra yaptığı açıklamada, ''Yunanistan şimdi de 12 mil kartını masaya sürdü. Bunun ilanı direkt savaş sebebi.'' dedi.

 

YUNANİSTAN 100 YIL ÖNCESİNDEKİ GİBİ DAVRANIRSA BU HERŞEYİN SONUCU OLUR

 

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, Yunanistan'ın Türkiye'ye daha fazla sataşması halinde neticenin ne olacağı hakkında yaptığı açıklamada, ''Değişik coğrafyalarda hesap kitap yapanlar, özellikle Suriye-Irak ve Libya’da oldu bitti peşinde koşanlar, bazı tilki-sırtlan ve çakallar elbet Yunanistan’ı Türkiye’nin üstüne salarlar. Elbet Yunan’da bunu 100 yıl önceki gibi fırsat bilmeye kalkar! Ve bu herşeyin bir sonucu olur!'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Terör ve Güvenlik Uzmanı, Abdullah Ağar, Yunanistan, Türkiye, savaş sebebi, 12 mil açıklaması
Yorumlar
Haber Yazılımı