Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Sağlıkta Kadro Müjdesi
Haber Detayı
27 Ağustos 2020 - Perşembe 10:16 Bu haber 6951 kez okundu
 
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Sağlıkta Kadro Müjdesi
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Adana'nın sağlık ordusunun güçlendirilmesi için yeni kadrolar tahsis edildiğini açıkladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
Ak Parti'li Sarıeroğlu'ndan Adana'ya Sağlıkta Kadro Müjdesi

Coronavirüs vakalarının artış göstermeye başlamasından dolayı bir çok ilde olduğu gibi ek tedbirlerin alındığı Adana'da daha fazla doktorun hizmet vermesi için harekete geçen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Adana ve ilçelerinde sağlık ordusunun güçlendirilmesi amacıyla 86 tabip ve uzman tabip kadrosunun tahsis edildiğini açıkladı.

 

ADANA'DA SAĞLIK ORDUSU GÜÇLENDİRİLİYOR

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Adana ve ilçelerimizde sağlık ordumuzun güçlendirilmesi için 86 tabip ve uzman tabip kadrosu tahsis edilmiş olup 2 Eylül’de yapılacak kura sonrası hekimlerimiz göreve başlayacaklar. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya teşekkür ediyor, Adanamıza sağlık, sıhhat, afiyet diliyorum.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ak Parti, Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili, Jülide Sarıeroğlu, yeni kadro, doktor tahsisi, kadro tahsisi, Adana, Tabip tahsisi
Yorumlar
Haber Yazılımı