MHP'li Özyavuz Devletin Ahlat Stratejisinin Şifresini Açıkladı
Haber Detayı
26 Ağustos 2020 - Çarşamba 13:53 Bu haber 4762 kez okundu
 
MHP'li Özyavuz Devletin Ahlat Stratejisinin Şifresini Açıkladı
MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Erdoğan ve Bahçeli'nin izlediği Milli siyasetin küresel şeytanlara cevap olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Özyavuz Devletin Ahlat Stratejisinin Şifresini Açıkladı

MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleşen Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü kutlamalarının Uluslararası siyasi boyutunu değerlendiren MHP MYK Üyesi ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, önemli Kabine toplantılarının Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak olmasının, Sultan Alpaslan'ın bin yıl önce yurt yaptığı Anadolu Coğrafyasında gelecek bin yıl daha Türk Milletinin kalacağı mesajı olduğunu söyledi. 

 

ÖNEMLİ KABİNE TOPLANTILARI AHLAT CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE YAPILACAK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iki yıl önce yaptığı öneriyle Ahlat'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin Türk tarihi açısından öneminin yanında, dünyaya verilecek mesajlar açısından da önemli olduğu ortaya çıktı. MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Selçuklu Devleti için çok önemli olan ve Türk Tarihinde önemli bir yer tutan Ahlat ile ilgili sosyal medyadan yaptığı değerlendirmede, ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 949. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle bulunduğu Bitlis'te, bölge valileriyle Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi. Toplantıda; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce de yer aldı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabine ve önemli toplantıları yapacağız mesajı çok önemlidir. Sultan Alpaslan'ın bin yıl önce yurt yaptığı Anadolu Coğrafyasında gelecek bin yıl daha kalacağız mesajıdır.'' dedi.

 

ANADOLU GELECEK BİN YIL DAHA TÜRK MİLLETİNİNDİR

 

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, ''17/25 sonrası 15 Temmuz'da uğradığımız küresel şeytanların saldırısını büyük Türk milleti bertaraf etmiştir. Cumhur İttifakı'nın iki lideri Sayın Devlet Bahçeli Bey ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyin devlet ve millet menfaatini ön planda tuttuğu milli siyaset küresel şeytanlara cevaptır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyin de katılımıyla Malazgirt Zaferinin yıldönümü devlet ve millet aklıyla kutlanmaktadır. İkinci cihan harbi galip devletleri şunu iyi bilmeli; 'Anadolu gelecek bin yıl daha Türk'ündür.' Bu vesileyle Malazgirt Zaferimizi kutlarım.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İbrahim Özyavuz, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahlat, Selçuklu D
Yorumlar
Haber Yazılımı