MHP'li Çetinkaya'dan Erdal Sarızeybek'e Sert Tepki
Haber Detayı
26 Ağustos 2020 - Çarşamba 10:26 Bu haber 6955 kez okundu
 
MHP'li Çetinkaya'dan Erdal Sarızeybek'e Sert Tepki
MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapan Erdal Sarızeybek'e ağzının payını verdi.
MHP Haberi
MHP'li Çetinkaya'dan Erdal Sarızeybek'e Sert Tepki

MHP'yi ele geçirmek ve kendi ideolojik kulvarına çekmek amacıyla bir dönem MHP'li gibi görünüp Teşkilatlarda anlatımlar yaparak faaliyetler gösteren, durum farkedildikten sonra MHP Yönetimi tarafından Teşkilatlara girmesi yasaklanınca sürekli olarak MHP ve Devlet Bahçeli düşmanlığı yapan Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Cumhur İttifakı birlikteliğinden rahatsız olup yine MHP'nin Ak Parti'yi eleştirdiği eski söylemlerini gündeme getirerek fitne sokmaya çalışınca ağzının payını MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya'dan aldı.

 

PEK KİRLENME SABUNA ZARAR PEK ACIKMA EKMEĞE ZARAR

 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Belli ki kitapların satmayınca çareyi Liderimize hadsizlik yapmakta bulmuşsun. Ama dün, MHP’nin kapısından içeri girmek için her yolu deneyipte giremediğin Ankara’da, şöyle güzel bir söz vardır; 'Pek kirlenme sabuna zarar, pek acıkma ekmeğe zarar' derler. Anladın mı Erdal Sarızeybek?'' dedi.
 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreter Yardımcısı, Fatih Çetinkaya, MHP düşmanlarına cevap, Bahçeli düşmanları, kovulan Sarızeybek, MHP Haberleri, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı