MHP'li Başkan Aslan'dan Önemli Bir Proje Hamlesi
Haber Detayı
01 Temmuz 2021 - Perşembe 09:27 Bu haber 2171 kez okundu
 
MHP'li Başkan Aslan'dan Önemli Bir Proje Hamlesi
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Çukurova Kalkınma Ajansı ile önemli bir projeye imza attı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Başkan Aslan'dan Önemli Bir Proje Hamlesi

Karaisalı'da bulunan Dokuzoluk Mesire Alanını turizme kazandırmak için harekete geçen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Çukurova Kalkınma Ajansı ile önemli bir projeye imza attı.

 

SAKLI CENNET DOKUZOLUK KANYONU TURİZM PROJESİ

 

Karaisalı Belediyesi’nin “Saklı Cennet, Dokuzoluk Kanyonu Turizm Projesi” ÇKA tarafından yürütülen 2021 yılı Turizmde Destinasyon Yönetimi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında kabul edilerek, proje protokolü Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger arasında imzalandı.

 

BAŞKAN ASLAN'IN KARAİSALI'YA TURİST ÇEKME HEDEFİ

 

“Saklı Cennet, Dokuzoluk Kanyonu Turizm Projesi” kapsamında Dokuzoluk Mesire Alanına giriş kontrol ünitesi, kır lokantası, yöresel ürünler sergi ve satış ünitesi, büfe alanı, yaya yolu, çocuk oyun alanı, wc, ibadethane, kamelya, piknik masaları, otopark, köprü, seyir terası ve peyzaj çalışması yapılacak. Projenin tamamlanması ile birlikte Dokuzoluk Mesire Alanının turizm merkezi haline gelmesi, ilçenin tanıtımının yapılması ve bölgeye turist çekilmesi hedefleniyor.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Karaisalı Belediye Başkanı, Saadettin Aslan, Çukurova Kalkınma Ajansı, Turizm hamlesi, protokol imzalandı, turizm hedefi, MHP, Adana haberleri, Dokuz oluk
Yorumlar
Haber Yazılımı