Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'li Başkana Ziyaret
Haber Detayı
01 Temmuz 2021 - Perşembe 10:53 Bu haber 2913 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'li Başkana Ziyaret
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'li Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'e süpriz bir ziyarette bulundu.
MHP Haberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan MHP'li Başkana Ziyaret

Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen TÜRKSAT 5A Uydusu Hizmete Alma Töreni’nin ardından Gölbaşı Belediyesi'ne süpriz bir ziyarette bulunan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'li Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'ten çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GÖLBAŞI BELEDİYESİ'NE ZİYARET

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Gölbaşı'nda gerçekleştirilen TÜRKSAT 5A Uydusu Hizmete Alma Töreni'nden sonra Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i ziyaret etti. Cumhur İttifakı ortağı MHP'nin Milliyetçi Belediyecilik örneklerini Ankara'da başarıyla sergileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, gerçekleştirdiği ve planladığı hizmetler hakkında bilgi verdiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Ankara kaması ve kumlama sanatıyla dünyada sadece Gölbaşı'nda üretilen Sevgi Çiçeği tablosu hediye ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

BAŞKAN RAMAZAN ŞİMŞEK'TEN ZİYARET AÇIKLAMASI

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı belediyemiz de ağırlamaktan onur ve gurur duyduk. Bu tarihi anı bizlere yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Gölbaşı adına saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gölbaşı Belediye Başkanı, Ramazan Şimşek, Cumhurbaşkanı, Recep Tayyip Erdoğan, ziyarette bulundu, Gölbaşı Belediyesi, Anlara, MHP, Ak Parti, Cumhur İttifakı
Yorumlar
Haber Yazılımı