MHP Lideri Devlet Bahçeli Sahalara İniyor
Haber Detayı
30 Haziran 2021 - Çarşamba 20:25 Bu haber 5711 kez okundu
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli Sahalara İniyor
MHP Genel Merkezi, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleşecek toplantıları açıkladı.
MHP Haberi
MHP Lideri Devlet Bahçeli Sahalara İniyor

En son 27 Mayıs'ta düzenlenen MHP Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantılarının, 12 Temmuz tarihinde MHP Genel Merkezi'nde tekrar düzenleneceği açıklanırken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla illerde bölgesel toplantılara başlanacağı bildirildi.

 

MHP MYK VE MDK TOPLANTISI 12 TEMMUZ TARİHİNDE YAPILACAK

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında 12 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan MHP MYK ve MDK toplantıları, MHP Genel Merkezi'nde yapılacak. Çok hızlı gelişen iç ve dış gelişmeler ile Teşkilat çalışmalarının değerlendirileceği toplantıda önemli kararların alınacağı bildirildi.

 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ SAHALARA İNİYOR

 

Coronavirüs salgını sürecinde Kademeli Normalleşme takviminin başlamasıyla birlikte, tüm Milletvekilleri sahaya inerek vatandaşların sorunlarını dinlemeye başlamıştı. MHP MYK ve MDK toplantılarında alınacak karar doğrultusunda, çevre illerin merkezi İllerde toplanmasıyla düzenlenecek Bölgesel Toplantıların yapılması planlanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Bölgesel Toplantılara katılarak, vatandaşlara hitap edeceği bildirildi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, MHP MYK Toplantısı, MHP MDK Toplantısı, MHP Bölge toplantısı, sahaya iniliyor, MHP, çevre iller, çalışmalar hızlandı
Yorumlar
Haber Yazılımı