MHP Düşmanı Akşener ve Özdağ Birbirine Düştü
Haber Detayı
08 Temmuz 2022 - Cuma 19:58 Bu haber 3918 kez okundu
 
MHP Düşmanı Akşener ve Özdağ Birbirine Düştü
MHP'ye düşman iki Genel Başkan Meral Akşener ve Ümit Özdağ, birbirini yalancılıkla suçlayıp düelloya davet ettiler.
SİYASET Haberi
MHP Düşmanı Akşener ve Özdağ Birbirine Düştü

MHP'ye ihanet ettikleri dönemde kanka olan sonrasında ise birbirine siyasi rakip olan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesaplarından birbirini yalancılıkla suçlayıp televizyonda tartışma düellosuna davet ettiler.

 

MHP'YE İHANET EDERKEN KANKA OLANLAR YİNE BİRBİRİNE DÜŞTÜ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlık proplemleri yaşadığı bir dönemde büyük bir vefasızlık örneği sergileyerek isyan bayrağı çekip MHP'yi ele geçirmeye çalışan Meral Akşener ve Ümit Özdağ, MHP'ye ihanet edip birikte İyi Parti'yi kurmuşlardı. Bir süre sonra İyi Parti'den büyük bir gürültüyle ayrılan Ümit Özdağ, Zafer Partisi'ni kurmuştu.

 

Suriyeli sığınmacılar konusunda agresif bir politika izleyen Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile uzun süre tartışmış ve devletin kurumlarını hedef alan açıklamalar yapmıştı. Suriyeli sığınmacılar konusunda yeni bir hedef belirleyen Ümit Özdağ, şimdi de Meral Akşener'i tartışmaya davet etti. 

 

BAHÇELİ VE ÜLKÜCÜLERİN AHINI ALANLAR İFLAH OLMUYOR

 

Türk Milliyetçiliğinden hala nemalanmaya çalışan iki Genel Başkanın birbirini tartışma düellosuna davet etmesi, sosyal medyadaki Ülkücüler tarafından manidar bulundu. Eskiden kanka olan iki Genel Başkanın düşman kardeşler haline gelmesini yorumlayan sosyal medya kullanıcıları, milyonlarca Ülkücünün ahını alan iki siyasetçinin iflah olmayacağı değerlendirmesinde bulundular.

 

MERAL AKŞENER'İN SURİYELİ SIĞINMACILAR AÇIKLAMASI

 

TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmasının Suriyeli sığınmacılarla ilgili bölümünü sosyal medya hesabından paylaşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''İyi Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’de sığınmacı sorunu diye bir sorun kalmayacak. Ancak özellikle gençlerimizden bir şey rica ediyorum. O da öfkenize yenilmemeniz. Sizleri haklı öfkeniz üzerinden kendi oyun sahasına çekmeye çalışanları lütfen dinlemeyin.'' dedi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN MERAL AKŞENER'E YALANCI SUÇLAMASI

 

Meral Akşener'in Suriyeli sığınmacılarla ilgili sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak cevap veren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski genel başkanını yalancılıkla suçlayarak, ''Sevgili gençler ve Türk halkı, 'Benim oğlum Suriyelilere iş kurmaları için eğitim veriyor' 'Türk halkının gündeminde Suriyeliler yok, bu konuya girmeyin' diyerek, partililere talimat veren bir genel başkanın 'Geri yollarız' yalanına inanmayın. Ben 3 sene ikna için çalıştım, olmadı.'' dedi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ, MERAL AKŞENER'İ TARTIŞMA DÜELLOSUNA DAVET ETTİ

 

Türk milletine yalan söylemekle suçladığı Meral Akşener'i televizyonlarda tartışmak için düelloya davet eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ''Sayın Akşener, bıçaklanan öldürülen tecavüz edilen hangi Türk gencinin ve ailesinin yanında oldunuz? Hangi ailenin avukatlığını hangi il başkanınız üstlendi? İyi Parti kurulurken Türk Milletine yalan söylediniz. Bir daha söylemenize izin vermeyeceğiz. Cesaretiniz varsa tv’ye gelin'' dedi.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP, Ülkücü, düşmanı, iki Genel Başkan, birbirini, yalancılıkla suçlayıp, düelloya, davet etti, tartışma, Suriyeli sığınmacı, Ülkücülerin ahı, siyaset
Yorumlar
Haber Yazılımı