Bahçeli'den Başbuğ Alparslan Türkeş'in Kabrine Ziyaret
Haber Detayı
09 Temmuz 2022 - Cumartesi 11:14 Bu haber 2069 kez okundu
 
Bahçeli'den Başbuğ Alparslan Türkeş'in Kabrine Ziyaret
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaretinden sonra önemli açıklamalarda bulundu.
MHP Haberi
Bahçeli'den Başbuğ Alparslan Türkeş'in Kabrine Ziyaret

Bayram namazının ardından Başbuğ Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının soruları üzerine adında Türk olduğu halde Türk'e düşmanlık eden Tabipler Birliği'nin kapatılması gerektiğini söyledi.

 

BAHÇELİ'DEN BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN KABRİNE ZİYARET

 

Her Bayram olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da geleneğini bozmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayram namazını kıldıktan sonra MHP'nin kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki Anıt Mezarını ziyaret etti. Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edilen kabir ziyaretinde, MHP Lideri Bahçeli Başbuğ Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarına kırmızı beyaz karanfiller bırakıp, bakır ibrikle su döktü. Kabir ziyaretinin tamamlanmasıyla gazetecilerin bayramlarını kutlayan MHP Lideri Bahçeli, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

BAHÇELİ: TOPLUMSAL KARGAŞA İSTEYEN TTB ZİLLET YANDAŞLIĞINA SOYUNDU

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in Anıt Mezarına yaptığı ziyaret sonrasında gazetecilerin sorunlarını cevaplayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Birileri ve bazı gruplar açısından hiç fark etmeksizin bir toplumsal gerilim ve çatışma kamplaşma ortaya koymaya gayret göstermektedirler. En son olarak bir doktor kardeşimizin Hak'kın rahmetine kavuşması, bir cinayetle muhatap olmasıyla hayatını kaybetmesi sonucunda, millet olarak büyük bir üzüntü içerisinde olmamız gerekirken, her alandaki şiddeti topluca nasıl kınayacağımızı, barış ve huzura nasıl kavuşacağımızı ortaya koymamız gerekirken, bazı sözde destek grupları toplumsal kargaşaya yeltenerek siyasi iktidarı istifaya davet edecek tarzda küstahça bir zillet ittifakının yandaşları gibi hareket etme gafletine düşmüşlerdir. Bunlar ülkemiz için yararlı davranışlar değildir.'' dedi.

 

KENDİ MESLEK GRUBUNU SAVUNURKEN POLİSLERE HASIMLIK YAPTILAR

 

Kendi meslek gruplarını savunan bir avuç doktorun polislere hasımlık yapmasına tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Ülkemiz hala terörle mücadelede ülke içinde ve dışında Şehitler verirken, terörle mücadelede üstün bir başarının işaretleri görülürken, Türkiye'de şiddetten yararlanalarak kadına şiddeti meslek gruplarına şiddeti fırsat bilip, bunlarla ilgili toplumsal değerlendirmelere şiddetin nasıl önlenebilmesi konusunda milletimizi aydınlatma çabaları varken, Türkiye'nin her tarafında 50-60'ı geçmeyen doktoruyla ve avukatıyla gösterilere ve polis kardeşlerimizle çatışmaya hakaret edecek durumlara düşmeye kimsenin hakkı yoktur. Bir meslek grubunu savunurken, Türkiye'nin güvenlik kuruluşlarını muhatap alarak onlara hasımlık yapmak hiç kimseye inandırıcı gelmez.'' dedi.

 

TÜRK İSMİNİ TAŞIYAN TÜRK'E DÜŞMAN OLUR MU? TTB KAPATILMALIDIR

Adında Türk olduğu halde Türk'e hasımlık eden TTB'nin kapatılmasını isteyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''O bakımdan bayramı vesile addederek, toplum olarak huzura, bayram sonrasında ekonomik ve sosyal yönden iyileşmelere topluca gayret göstermeye ve hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin 5. yılındayız, Haziran 2023'te Türkiye Genel Seçim yaşayacağı için her şeyi millet iradesine bırakmayı düşünmeliyiz. Yoksa üç beş ne idüği belirsiz her olayda millete ters düşen ve siyasete alet olmuş kuruluşlarla bir yere varmak mümkün değildir. Her defasında söylüyorum. Türk Tabipler Birliği kapatılmalıdır. Hekim kardeşlerim kendi kuruluşlarına yeniden sahiplenmeli, yeni bir organizasyona gitmelidir. Bir avuç ne idüğü belirsiz doktor kılıklı, anarşist insanlardan mesleği kurtulmak lazımdır. Türk ismini taşıyan Türk'e düşman olur mu?'' dedi.

 

Resim

Resim

Resim

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkanı, Devlet Bahçeli, Başbuğ Alparslan Türkeş, kabrini ziyaret, önemli açıklama, Kurban Bayramı, Bayramlaşma, doktorlar, Türk Milleti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı