MHP'li Avcı: Tüm Zorlukları Aşıp Yarınları İnşa Edeceğiz
Haber Detayı
08 Temmuz 2022 - Cuma 16:24 Bu haber 3246 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Tüm Zorlukları Aşıp Yarınları İnşa Edeceğiz
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaşanılan zorlukları sabırla aşarak yarınları inşa edeceklerini söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Tüm Zorlukları Aşıp Yarınları İnşa Edeceğiz

Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, paylaşma ve kardeşlik mesajı verdiği açıklamasında, gönülden gönüle köprüler kurularak zorlukların sabırla aşılacağını söyledi.

 

BAŞKAN AVCI'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bizleri bir ve beraber olarak bir Kurban Bayramı'na daha eriştiren Cenab-ı Allah’a hamdolsun. Bayramlar sevincin, heyecanın, kucaklaşmanın, mutluluğu birlikte paylaşmanın en seçkin iklimidir. Bu iklim hepimize daha güzel yarınları inşa etme adına fırsatlar sunmaktadır; bunu sevgi ve saygı ile, gönülden gönüle köprüler kurarak, zorlukları sabırla aşarak yapacağız." dedi. 

 

MUTLULUKLARI BİRLİKTE PAYLAŞALIM

 

Kurban Bayramı mesajında paylaşma ve kardeşlik vurgusu yapan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutluyor, daha nice bayramlara hep beraber ulaşmayı, mutlulukları yine birlikte paylaşmayı niyaz ediyorum. Yüce Allah Devletimize zeval vermesin, kardeşliğimizi daim eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutluyor, esenlikler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

 

BAYRAMLAŞMA PROGRAMININ İPTALİ

 

Bu arada, MHP Adana İl Başkanlığı ve İlçe Tekilatları bayramlaşma programları düzenlemeyecek. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada "9 Temmuz 2022 tarihinde ilk gününü idrak edeceğimiz Kurban Bayramı dolayısıyla İl ve İlçe Teşkilatlarımızda düzenlenmesi düşünülen bayramlaşma programı, koronavirüs salgınından kaynaklı bulaş riski tam olarak bitmediği için, toplum sağlığının korunması hususundaki hassasiyetimizin gereği olarak iptal edilmiştir." ifadesine yer verildi.

 

Açıklama yok.

Resim

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, yaşanılan zorluklar, sabırla aşarak, yarınları, inşa edeceğiz, Kurban Bayramı, mesajları, Adana haberleri, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı