Cübbeli Ahmet Hoca'dan Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür
Haber Detayı
11 Temmuz 2020 - Cumartesi 13:34 Bu haber 6323 kez okundu
 
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür
Cübbeli Ahmet Hoca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'ye teşekkür ve dua etti.
SİYASET Haberi
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Erdoğan ve Bahçeli'ye Teşekkür

Halk arasında Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılması nedeniyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Danıştay üyelerine teşekkür ederek dualarda bulundu.

 

RABBİMİZ MAHŞER SABAHINA KADAR MESCİTLERİMİZİ KORUSUN

 

Cübbeli Ahmet Hoca, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasıyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ayasofya’nın câmi olma kararı başta milletimiz olmak üzere bütün İslam âlemine hayırlı mübarek olsun, Hazreti Fatih’in vakfiyesinin asıl maksadına rucûu, bu vakfiyeye riayet edilmemenin getirdiği nuhûsetlerin, belaların ve afetlerin İstanbul’umuzun ve vatanımızın üstünden kalkmasına vesile olsun. Rabbimiz bizlere hayırlı uzun ömürlerle Ayasofya Câmi-i Şerîfi’nde nice namazlar, cumalar ve hacet namazları kılabilmeyi nasip eylesin bir daha mahşer sabahına kadar müzeye döndürülmekten onu da diğer mescitlerimizi de muhafaza buyursun. Âmîn!'' dedi.

 

ERDOĞAN, BAHÇELİ VE DANIŞTAY ÜYELERİNE TEŞEKKÜR VE DUA

 

Cübbeli Ahmet Hoca, Ayasofya Camisi'nin ibadete açılmasına vesile olanlara teşekkür ettiği açıklamasında, ''Ayasofya’nın câmii olmasına vesîle olan Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’ye, bu hususta öncülük eden muhterem Devlet Bahçeli Beyefendi’ye ve bu kararı alan Danıştay Üyelerine şükranlarımızı arz eder, kendilerine iki cihan saâdeti, maddî-mânevî terakkîler niyâz ederiz. Onlar, Hazreti Fâtih’in vakfiyesini aslî hüviyetine iâde ettikleri gibi Allâh-u Teâlâ’da onları iki cihanda azîz eylesin, dünyâ ve âhiretlerini mâmûr eylesin, Hazreti Fâtih’in rûhunu şâd ettikleri gibi Allah da onları şâd eylesin. Âmîn!'' dedi.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cübbeli Ahmet Hoca, Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Bahçeli, ayasofya Camisi, Ayasofya, Teşekkür ve Dua
Yorumlar
Haber Yazılımı