MHP'li Avcı'dan Vatandaşı Azarlayan Akşener'e Sorular
Haber Detayı
07 Ağustos 2021 - Cumartesi 13:52 Bu haber 2668 kez okundu
 
MHP'li Avcı'dan Vatandaşı Azarlayan Akşener'e Sorular
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in vatandaşı azarlamasına tepki göstererek değerlendirmelerde bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı'dan Vatandaşı Azarlayan Akşener'e Sorular

Bartın'ın Kumluca Beldesi'nde ziyaret ettiği bir vatandaşı azarlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösteren MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, birinci soruda vatandaşı azarlayan Meral Akşener'in Demirtaş ile kahvaltı hayali sorulduğunda ne yapacağının merak edildiğini söyledi.

 

MERAL AKŞENER, KENDİSİNE SORU SORAN VATANDAŞI AZARLADI

 

Bartın'ın Kumluca Beldesi'nde ziyaret ettiği bir vatandaşın ''Ankara'da Kılılıçdaroğlu'nun koluna giriyorsun. Kılıçdaroğlu el kaldıracak, Meral Hanım da el kaldıracak. Aldatmayın milleti." diyerek İyi Parti ile CHP'nin yaptığı ittifakı eleştirmesi üzerine vatandaşı azarlayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, azarlanan vatandaşın kendisinden helallik istemesi üzerine yaptığı açıklamada, ''Ak Parti'li olunca unutmuşsun. Ben ne yaptım size? Size hakkımı helal etmiyorum. Sen bana oy vermemekle  ve beğenmemekte haklısın. Bu başka bir şey. Bu düşündüklerini söylemekte haksızsın. Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize, tamam mı? Ruzi mahşerde özellikle seninle görüşeceğiz. Kol kola. Çok günah. Ne ayıp bir şey. Ne zaman koluna girdim ben Kılıçdaroğlu'nun?" dedi. 

 

MHP ADANA İL BAŞKANI BÜNYAMİN AVCI'DAN AKŞENER'E SORULAR

 

Birinci soruda vatandaşı azarlayan Meral Akşener'in, Demirtaş ile kahvaltı hayali gibi daha birçok konuda soruları olan vatandaşlara neler yapabileceğine dikkat çeken MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, ''İp Müdiresi 'Sen Kılıçdaroğlu ile kol kola giriyorsun' diyen vatandaşa 'Benden helallik almak zorundasınız. Haram olsun hepinize.' demiş. 1-Utanacağın şeyi neden yapıyorsun? 2- Daha vatandaş Terörist Selo ile kahvaltı hayalini, PKK-HDP ile ittifak yaptığını sormadı bile...'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, vatandaşı azarlayan, bu soru sorulunca, ne yapar, soru soran vatandaş, helallik, isteyen vatandaş, siyaset, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı