MHP'li Aycan'dan İlkokullara Branş Öğretmeni Talebi
Haber Detayı
14 Temmuz 2020 - Salı 09:37 Bu haber 7850 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan İlkokullara Branş Öğretmeni Talebi
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ana sınıfı ve ilkokullarda branş öğretmeninin eğitim vermesini talep etti.
EĞİTİM Haberi
MHP'li Aycan'dan İlkokullara Branş Öğretmeni Talebi

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ana sınıfı ve ilkokullarda branş öğretmeninin derse girmesi çocukların bedensel ve psikolojik gelişimi açısından önemli olduğunu belirterek, devlet okullarında beden eğitimi, resim ve müzik derslerinde branş öğretmeninin derse girmesi gerektiğini söyledi.

 

ANA SINIFI VE İLKOKULLARDA EĞİTİMİ BRANŞ ÖĞRETMENLERİ VERMELİ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Ana sınıfı ve ilkokul, çocuklarımızın eğitiminde önemli bir dönemdir. Elbette ilkokul sınıf öğretmenleri çok önemlidir ve önemli bir görev görmektedir fakat devlet okullarında ana sınıfında ve ilkokullarda beden eğitimi, resim ve müzik derslerinde branş öğretmeninin derse girmesi çocuklarımızın bedensel ve psikolojik gelişimi açısından önemlidir; ayrıca, çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkması açısından da branş öğretmeninin derse girmesi çok önemlidir. Yeni dönemde bununla ilgili düzenleme yapılması faydalı olacaktır. Millî Eğitim Bakanlığından, yeni eğitim döneminde ana sınıfında ve ilkokulda resim, müzik ve beden eğitimi derslerinin saatlerinin artırılmasını ve branş öğretmenlerinin derse girmesinin sağlanmasını istiyoruz, bunu bekliyoruz.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Sefer Aycan, Eğitim, Ana sınıfı, İlkokullara branş öğretmeni, resim, müzik, beden eğitimi, MHP Haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı