MHP'li Arkaz: Orman Yangını Cezaları Artmalı
Haber Detayı
14 Temmuz 2020 - Salı 08:32 Bu haber 2885 kez okundu
 
MHP'li Arkaz: Orman Yangını Cezaları Artmalı
MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, orman yangınlarını önleyici tedbirlerin ve caydırıcı cezaların arttırılması gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Arkaz: Orman Yangını Cezaları Artmalı

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'de her yıl ortalama 4 bin civarında orman yangını meydana geldiğini belirterek, orman yangınlarını önleyici tedbirlerin ve caydırıcı cezaların arttırılması gerektiğini söyledi. 

 

ORMAN YANGINLARIYLA İLGİLİ CEZALAR ARTTIRILMALI

 

MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, orman yangınlarını önleyici tedbirlerin arttırılması gerektiğini belirterek, ''Ülkemizde her yıl ortalama 4 bin civarında orman yangını meydana gelirken yaklaşık 10 bin hektar zarar görmektedir. Orman yangınları, başta terör örgütü olmak üzere, çeşitli sabotajlar yüzünden ve ihmallerden kaynaklanmaktadır. Bu anlamda, caydırıcı cezalar artırılmalı, önleyici tedbirler alınmalıdır. Son olarak, Çanakkale Gelibolu'da meydana gelen yangında 400 hektarlık bir alan zarar görmüştür. Şehitler diyarı Gelibolu'daki yangında tek sevincimiz can kaybının olmamasıdır. Çanakkale halkına geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda bölgeyi ziyaret edeceğimi ifade ediyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, Hayati Arkaz, Orman yangını cezaları, cezalar artmalı, yangın çıkarana ceza, MHP Haberleri, yangın tedbirleri
Yorumlar
Haber Yazılımı