MHP'li Avcı: İstiklal Savaşı İkinci Ergenekon Destanıdır
Haber Detayı
18 Mayıs 2021 - Salı 11:04 Bu haber 2555 kez okundu
 
MHP'li Avcı: İstiklal Savaşı İkinci Ergenekon Destanıdır
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yapılan Kurtuluş Savaşı’nın İkinci Ergenekon Destanı olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: İstiklal Savaşı İkinci Ergenekon Destanıdır

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklamalarda bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin Atatürk liderliğinde yedi düvele karşı yaptığı Kurtuluş Savaşı’nın İkinci Ergenekon Destanı olduğunu belirterek, Türk milletine emanet edilen kutlu mirasa canları pahasına sahip çıkacaklarını söyledi. 

 

KURTULUŞ SAVAŞI TÜRK MİLLETİNİN İKİNCİ ERGENEKON DESTANIDIR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Emperyalizmin olanca gücüyle Anadolu’dan izini bile silmeye çalıştığı aziz ve asil milletimiz, bağrından çıkardığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da başlattığı Milli Mücadeleyle yakın tarihin en büyük destanını yazmıştır. Türk Milleti, husumet ve ihanet kuşatması altında çaresiz kaldığı ve çıkış yolu aradığı bir zaman diliminde Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı başlatmış, Yüce Allah’ın yardımıyla canıyla, kanıyla destan yazmış, yeniden tarih sahnesinde kalıcı olmayı başarmıştır. Bu bakımdan Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti’nin ikinci Ergenekon destanıdır.'' dedi.

 

19 MAYIS ZALİME VE HAİNE YILDIRIM GİBİ ÇARPAN TÜRK'ÜN KUDRETLİ YÜRÜYÜŞÜDÜR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifadeleriyle ‘19 Mayıs; zalime, haine, alçağa, işbirlikçiye, müstevliye yıldırım gibi çarpan Türk’ün kudretli yürüyüşüdür. Bu yürüyüş; vatanı sahipsiz, çaresiz, kimsesiz sananlara karşı var oluş mücadelesidir.’ Bilinmelidir ki 19 Mayıs ruhu yaşamaktadır ve bu kutlu yürüyüş ebediyete kadar devam edecektir.'' dedi.

 

KUTLU MİRASIMIZA CANIMIZ PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Bu duygu ve düşüncelerle; başta gençlerimiz olmak üzere kıymetli hemşehrilerimizin, değerli vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor; Büyük Türk Milliyetçisi, Devletimizin Kurucu Lideri Merhum Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, kutlu miraslarına canımız pahasına sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı, Bünyamin Avcı, Gazi, Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı, İstiklal Savaşı, Milli Mücadele, yedi düvel, ihanet ve husumet, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı