MHP'li Öztürk Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti
Haber Detayı
18 Mayıs 2021 - Salı 10:12 Bu haber 1741 kez okundu
 
MHP'li Öztürk Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Cumhur İttifakı'nı hedef alarak saldıranların yeni stratejisini açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Öztürk Muhalefetin Yeni Stratejisini Deşifre Etti

Türkiye'nin millileşme atılımlarından sonra Cumhur İttifakı'na yönelik saldırıların artışına dikkat çeken MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Türkiye'nin milli politika izlemesinden rahatsız olanların salgından dolayı yaşanan bunalımları bahane ederek, anketlerle Türkiye’yi istikrarsız gösterip erken seçim ortamı hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.

 

MİLLİLEŞME ATILIMLARINDAN SONRA SALDIRILARIN ARTTIĞINI GÖRMEMEK KÖRLÜKTÜR

 

Son günlerde Cumhur İttifakına karşı artan saldırıların, devletimizin ve hükümetimizin her konuda yerlileşme ve millileşme atılımlarından sonra çoğalmaya başladığını ve saldırıların kaynağının küresel ve okyanus ötesi güçler olduğunu görmemek için âmâ ve ahmak olmak gerekir. Cumhur İttifakının Türk Milleti nezdinde her geçen gün değerini artırarak vatanın ve milletin menfaatine olan girişimlere imza atması, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin dış politikada itibar kazanması, vatanın ve milletin menfaatlerini düşünen bir Allah'ın kulunu rahatsız eder mi?    

 

SALGINDAN DOLAYI YAŞANAN BUNALIMLARDAN FAYDALANIP SALDIRILARINI ARTTIRDILAR 

 

O halde Mavi Vatana, Yavru Vatana ve Can Azerbaycan’a vurulan “Türk Mührü” kimleri rahatsız etmiş olabilir? Savunma sanayiinde her geçen gün dünyanın gözlerini kamaştıran yerli ve milli atılım, hangi mihrakları harekete geçirdi acaba? Bir buçuk yıldır dünyayı sarsan Kovid-19 belasının yol açtığı ekonomik ve sosyal problemleri bile Cumhur İttifakına bağlayanlar, bu dönemin ekonomik bunalımından faydalanarak maalesef saldırılarına hız verdiler.

 

ANKETLERLE TÜRKİYE'Yİ İSTİKRARSIZ GÖSTERİP ERKEN SEÇİM ORTAMI HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Görünen köyün kılavuz istemediği küresel saldırılara alet olan medya kuruluşları üzerinden saldırılarını artıran ihanet çeteleri, her akşam yeni bir gündem, yeni bir saldırı metoduyla Türk Milletinin aklını bulandırmanın yolunu arıyorlar. Şimdi de milletin beynini bulandırmak ve seçmenin iradesini manipüle etmek için akıl almaz seçim anketleri peşine düştüler. Maksat belli: Türkiye’yi istikrarsız gösterip erken seçim ortamı yaratmaya çalışmak! Ama bilmiyorlar ki, Türk Milleti artık bu tür oyunlara gelmiyor.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Cumhur İttifakı, muhalefet, yeni bir, strateji, anketler, yönlendirme, aklını, bulandırma, oyun, milli ve yerli, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı