MHP'li Aydın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Ahmet Nesin'e Tepki
Haber Detayı
02 Aralık 2021 - Perşembe 20:39 Bu haber 3244 kez okundu
 
MHP'li Aydın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Ahmet Nesin'e Tepki
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ülkü Ocakları, Süleyman Soylu ve Devlet Bahçeli'yi hedef alan Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin'e tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Aydın'dan Ülkücüleri Hedef Alan Ahmet Nesin'e Tepki

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin'in uyuşturucu ile mücadele edilmesine yönelik yaptığı açıklamadan rahatsız olan Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ahmet Nesin'in esas rahatsızlığının, uyuşturucu ile mücadele neticesinde terör örgütü PKK'nın zarar görmesinden kaynaklandığını söyledi.

 

AHMET NESİN'İN ÜLKÜ OCAKLARI, SÜLEYMAN SOYLU VE DEVLET BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN YAZISI

 

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin'in uyuşturucu ile mücadele edilmesine yönelik yaptığı açıklamadan rahatsız olan Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin, Artı Gerçek haber sitesinde yayınlanan ''Ülkücülük ve Genetik Kan kokusu'' başlıklı köşe yazısında, Ülkü Ocakları'nı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

 

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin'in fotoğrafını köşe yazısının içinde yayınlayarak, Ülkücü gençlerin Hilal Bıyığı üzerinden ''Kurtların da sarkık bıyıkları var mıydı?'' sorusunu soran Ahmet Nesin, Ülkücülerin bu çağda hayvana benzemeye çalıştığını belirterek kendince hakaret etmeye çalıştı. Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, uyuşturucu satıcılarına karşı sert ifadeler kullanmasını ''Etraf yine kan kokmaya başladı, Özel Harp Dairesi’nin uyuyan hücreleri birer birer yuvalarından çıkıyor, yağmur sonrası dışarı çıkan solucan ve kurtçuklar gibi.'' sözleriyle eleştiren Ahmet Nesin, konuyu MHP ve Lider Devlet Bahçeli'ye bağlayarak, ''Soylu bakanlıktan istifa ettiğinde Devlet Bahçeli’nin Soylu lehine aldığı tavır daha iyi anlaşılıyor şimdi.'' dedi.

 

MHP İSTANBUL İL BAŞKAN YARDIMCISI FATİH AYDIN'DAN AHMET NESİN'E TEPKİ

 

Ülkü Ocakları'nın uyuşturucu ile yaptığı mücadeleden rahatsız olan Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Türkiye’yi iç karışıklığa sürüklemeyi kendine vazife bilmiş, büyük bir facianın mesulü konumundaki Aziz Nesin’in oğlu Ahmet Nesin 'Ülkücülük ve Genetik Kan kokusu' başlıklı iğrenç bir yazı kaleme almış. Yazı baştan aşağı taraflı, haksız, vicdandan yoksun ve gayri milli. Türk gençliğinin, Türk-İslam ahlak ve fazileti ile Eğitim ve Kültürel alanda gelişimini öncüleyen Dünyanın en büyük Gençlik organizasyonu Ülkü Ocaklarının Uyuşturucuya karşı vermiş olduğu mücadeleyi hafifletmeye kimsenin hakkı yoktur, Ahmet Nesin  gibilerinin haddi de değildir.'' dedi.

 

FATİH AYDIN: AHMET NESİN'İN ESAS RAHATSIZLIĞI PKK'NIN GELİR KAYBETMESİDİR

 

Ülkü Ocakları ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu ile mücadelesinin, uyuşturucudan gelir elde eden terör örgütü PKK'ya zarar verdiğine dikkat çeken MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Ahmet Nesin'in esas rahatsızlığının bundan kaynaklandığını belirterek, ''Türk gençliğini uyuşturucudan korumanın nesi kötü? Gençlerimizi zehirleyen, aileleri evlatlarından koparan geliri terör örgütü PKK’ya giden uyuşturucu satıcılarına karşı caydırıcı bir üslup ve tavırdan kim neden rahatsız olur? Derken Ahmet Nesin'in rahatsız olduğunu gördük. Varlığından bile bihaber olduğumuz kişilik erozyonuna uğramış Ahmet Nesin ve onun gibiler bilsin ki, Ülkü Ocakları ve Ülkücü gençlik Vatan millet yolunda Aziz Sancar gibi bilim insanı yetiştirdiği gibi Ömer Halis Demir gibi kahramanlar yetiştirmeye devam edecektir.'' dedi.

 

KIRIKKALE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUNER ALP TEKİN'İN AÇIKLAMASI

 

 Ülkemizde ve ilimizde uyuşturucu kullanımında ciddi bir artış olduğunu gözlemlemekte ve resmi verilerden takip etmekteyiz. Başta üniversite bölgeleri olmak üzere özellikle eğitim öğretim kurumlarının çevrelerine konumlanmış zehir tacirleri, Türk Gençlerini zehirlemekte ve onları birer bağımlı hale getirerek benliklerinden uzaklaştırmaktadır. Başta emniyet güçlerimiz olmak üzere devletimizin bütün kadroları tacirlerle ve bağımlılıkla mücadele ediyorlar. Bu mücadele her geçen gün artmasına karşın, zehir tacirleri de boş durmamakta ve Türk Gençlerini zehirlemeye devam etmektedirler. Ülkü Ocakları gibi toplum yararına olan Sivil Toplum Kuruluşları bu mücadeleye dahil olmakta ve uyuşturucuya geçit vermemek için her türlü fedakarlığı yapmaktadır. İlimizde özellikle Yenişehir bölgesinde uyuşturucu trafiğinin yoğun olduğunu görmekteyiz. Ülkü Ocakları olarak devlet kadrolarımız her konuda olduğu gibi uyuşturucuyla ve bağımlılıkla mücadelede de destek olmaya devam edecektir.

 

Ülkemizde resmi kayıtlara göre uyuşturucu bağımlılığı bulunan kişi sayısı 1990 yılında 381.200 iken, 2016 yılında bu sayı 664.906’dır. Günümüzde ise bağımlı sayısı 2 buçuk milyona dayanmıştır. Hal buyken çocuklarımız, gençlerimiz zehirlenmekte Milli şuurdan yoksun, ahlak yapısı bozuk, örf, adet ve anenelerden uzak bir nesil ortaya çıkmaktadır. Uyuşturucu satmak, uyuşturucu yapmak ve bir kişiyi dahi uyuşturucu batağına çekmek, Türklüğe, Türkiye’ye karşı açık bir savaştır. Bu savaş mücadele edilmesi en zor diyebileceğimiz bir savaştır. Devlet Kadrolarını böylesine bir savaşta yalnız bırakmak olmaz. Ülkü Ocakları olarak gerek tacirlerle mücadelemiz, gerekse bağımlılıkla mücadelemiz en net şekilde devam edecektir.  

 

Buradan Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı olarak bu zehir tacirlerine açık çağrıda bulunuyorum. Ya bu işi bıraksınlar, ya devletimizin adaletine teslim olup tövbe etsinler yada biz onlara Kırıkkale’yi dar edecek, kendi zehirlerinde kendilerini boğacağız. Özellikle Yenişehir’de olmak üzere şehrimizin birçok noktasında ülkücü kardeşlerim görevde ve tetiktedir. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacak, onlarla bir polis gibi mücadele edecekler. Bir torbacının, 1 gram uyuşturucu madde sattığını görelim ibreti alem için onu kendi zehrinde boğacağız. Bu memleketin yiğit çocuklarını, bir zombiye çevirmenin bedeli neymiş herkese göstereceğiz. Bir elimizde Zülfikar, bir elimizde kalem bekliyoruz, yazmamız gerekeni yazar, çizmemiz gerekeni çizeriz. Türk çocuklarını zehirleyen bir kansız görürsek de Zülfikarımızla uyuşturucu satan o eli keseriz. Kamuoyuna da çağrıda bulunuyorum, nerede tacir görürseniz devletimizin yetkili organlarına bildirin. Başımıza bir iş gelir diyorsanız, Türkün Yuvası, Kutlu Ocağımıza bildirin. Gereğini yapmak Türklük adına boyun borcumuz olacaktır.

 

AZİZ NESİN'İN HEDEF ALDIĞI KIRIKKALE ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI TUNER ALP TEKİN'İN FOTOĞRAFI

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı, Fatih Aydın, Kırıkkale Ülkü Ocakları, Tuner Alp Tekin, Süleyman Soylu, Devlet Bahçeli, uyuşturucuyla mücadele, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı