MHP'li Kaba: Bozkurtların Nefesi Akşener'in de Ensesinde
Haber Detayı
02 Aralık 2021 - Perşembe 15:22 Bu haber 2944 kez okundu
 
MHP'li Kaba: Bozkurtların Nefesi Akşener'in de Ensesinde
MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Bozkurtların nefesinin Mansur Yavaş'ı korumaya alan Meral Akşener'in de ensesinde olduğunu söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Kaba: Bozkurtların Nefesi Akşener'in de Ensesinde

Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma toplantısına katılan MHP düşmanlarını ve toplantıda çıkan olayların arkasında duran Mansur Yavaş'a sahip çıkan muhalifleri tasvir edici açıklamalarda bulunan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, iradesi İP'te asılı kalan devşirmelerin Ülkücülük taslayamayacağını belirterek, Bozkurtların nefesinin Mansur Yavaş'ı korumaya alan Meral Akşener'in de ensesinde olduğunu söyledi.

 

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İ ANMA TOPLANTISINA KATILANLARA YÖNELİK TASVİR

 

Satıcıların, komplocuların, İP’e dizilen köksüzlerin ve hududu olmayan hadsizlerin Zillet film setinde yolu kesişerek, Başbuğ Alparslan Türkeş'i anmaya çalıştığına dikkat çeken MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, toplantıya katılanları tasvir ettiği açıklamasında, ''Bizim bildiğimiz zillet avanesinin; suretleri var ama siretleri yok, astarları var ama asılları yok, kalıpları var ama kalpleri yok, süsleri var ama nakışları yok, hamasetleri var ama ferasetleri yok, rivayetleri var ama hikayeleri yok. Peki, siz nasıl bir güruhsunuz? Elinizden gelse tarlayı toplayıp tefeciye teslim edeceksiniz. Şürekaları bozuk, insanlıkları yitik, vicdanları pislik, biraraya gelmiş üç beş İP’i kopuk. Pensilvanya ve kandil beslemeleri, emperyalizmin uşakları, kolpaçino avaneleri sizi.'' dedi.

 

İRADESİ İP'TE ASILI KALAN DEVŞİRMELER ÜLKÜCÜLÜK TASLAYAMAZ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş'in ''Ülkücülük MHP'de olur'' sözlerinden yola çıkarak, iradesi İP'te asılı kalan devşirmelerin Ülkücülük taslayamayacağını ve Ülkücülüğün ve Türkeşçiliğin ancak MHP'de yapılabileceğini hatırlatan MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Fikir fukaralarının, gayri meşru zillet yaltakçılarının, şahsiyeti besleme olanların, iradesi İP'te asılı kalmışların, köksüz devşirme zihniyetle yol alanların, yeri asla MHP olmamıştır, olmayacaktır. Ülkücülük ve Türkeşçilik MHP'de olur. Sizin gibilerin yallandığı kapılarda Ülkücülük naraları atmak, merhum Başbuğumuzu anmak tilki postuna bürünmüş gayr-ı meşru olanların yapacağı iştir. Yaptıklarınızın karşılığını misliyle alacaksınız.'' dedi.

 

BOZKURTLARIN NEFESİ, MANSUR YAVAŞ'I KORUMAYA ALAN AKŞENER'İN DE ENSESİNDEDİR

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Başbuğ Alparslan Türkeş'i anma toplantısında çıkan olayların arkasında Mansur Yavaş'ın olduğunu deşifre etmesi üzerine, Mansur Yavaş'ı korumak için öfke kusmaya başlayan Meral Akşener'e tepki gösteren MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ''Sinir uçları kısa devre yapmış İP müdiresi aklının sigortaları atmış vaziyette fevkalade hastalıklı siyasetçi portresi çizmeye devam etmektedir. Mansur'unu korumak adına o çığırtkan sesiyle öfkesinden kudurmaktadır. İP’ini koparmış bir şekilde kameraların önünde kimin için şaklabanlık yapıyorsun? Her Ülkücünün sesi ve nefesi bil ki senin de ensende olacaktır. Kifayetsiz muhterislikle açıklanabilecek ateşli söz muharebelerine giriyorsun ama asla kaçamazsın.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İstanbul, İl Teşkilat Başkanı, Yaşar Kaba, Bozkurtların nefesi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı