İzmir'de Partilerinden İstifa Eden 27 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
03 Aralık 2021 - Cuma 10:20 Bu haber 2859 kez okundu
 
İzmir'de Partilerinden İstifa Eden 27 Kişi MHP'ye Geçti
İzmir'de partilerinden istifa eden 27 kişi, toplu katılım töreninde MHP'ye geçerek Üç hilal rozetlerini taktılar.
MHP Haberi
İzmir'de Partilerinden İstifa Eden 27 Kişi MHP'ye Geçti

CHP ve İyi Parti'nin HDP ile birlikte hareket etmesinden rahatsızlık duyarak partilerinden istifa eden 27 kişiye Ödemiş İlçe Teşkilatı'nda toplu katılım töreni düzenleyen MHP İl Başkanı Veysel Şahin, CHP ve İyi Parti'deki gayri milli davranışları gören Ulusalcı ve Milliyetçilerin partilerinden istifa ederek MHP'ye geçme eğilimlerinin arttığını belirterek, toplu katılım törenlerinin 2023 seçimlerine kadar devam edeceğini söyledi.

 

PARTİLERİNDEN İSTİFA EDEN ULUSALCI VE MİLLİYETÇİLERİN TERCİHİ MHP OLDU

 

CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü'nün görevinden ve partisinden istifa ederek MHP'ye geçmesiyle başlayan süreç, CHP ve İyi Parti'deki gayri milli davranışlardan rahatsız olan Ulusalcı ve Milliyetçilerin MHP'ye katılma eğilimlerini arttırdı. Partisinde bazı sıkıntılar yaşayan CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Özgür Günlü'nün, istifa etmesinin ardındaki esas nedenin CHP'nin terör örgütlerinin uzantısı olan siyasi parti ile arasına mesafe koymaması olduğunu söylemesi, CHP ve ittifak ortağı İyi Parti'deki istifaları hızlandırdı. Aynı gerekçelerle partilerinden istifa eden 27 kişi MHP Ödemiş İlçesi'nde düzenlenen toplu katılım töreninde MHP'ye geçerken, iki partideki Ulusalcı ve Milliyetçilerin MHP'ye geçişlerinin artarak devam edeceği belirtildi. 

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN: MHP'YE KATILIMLAR DEVAM EDECEK

 

MHP'ye geçen 27 kişiye Üç Hilal rozeti takan MHP İl Başkanı Veysel Şahin, katılım töreninde yaptığı konuşmada, ''CHP ve İyi Parti'deki gayri milli davranışları görüp partimize gelmeniz bizleri memnun etti. İnşallah bunun devamı gelecek. Arkasının geleceğine inanıyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Partimize katılımlar devam edecek. Atatürkçü, Milliyetçi, Ulusalcı dediğimiz CHP ve İyi Partideki arkadaşlar, o partidelerdeki sıkıntılı ve milli olmayan hadiseleri gördükçe, gerçeği anlayıp partimize yönelişleri arttı. Bütün Türkiye'de olduğu gibi İzmir'de, Ödemiş'te Tire'de de katılımlar devam ediyor ve edecek. Bunun arkasını göreceksiniz. Bu tür katılım proğramlarını 2023 seçimlerine kadar sık sık göreceksiniz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İl Başkanı, Veysel Şahin, katılım töreni, MHP, Üç Hilal, 27 kişi, rozet takıldı, Ulusalcılar, Milliyetçiler, tercih nedeni, yükselen Milliyetçilik, MHP Ödemiş
Yorumlar
Haber Yazılımı