MHP'li Avcı: Bunlar Cumhur İttifakı'nın Hasımıdır
Haber Detayı
31 Ağustos 2020 - Pazartesi 10:51 Bu haber 5782 kez okundu
 
MHP'li Avcı: Bunlar Cumhur İttifakı'nın Hasımıdır
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Milletinin sinir uçlarıyla oynayanların Cumhurİttifakı'nın hısımı değil hasımı olduğunu söyledi.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Avcı: Bunlar Cumhur İttifakı'nın Hasımıdır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ve MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün medfun bulunduğu Anıtkabir'e hakaret eden bir Televizyon Kanalına sert tepki gösterdi.

 

BUNLAR CUMHUR İTTİFAKI'NIN HISIMI DEĞİL HASIMIDIR

 

MHP Adana İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Zafer Bayramımızda Türk Milletinin sinir uçlarıyla oynayarak Devletimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün medfun bulunduğu Anıtkabir'e hakaret eden haindir, zalimdir; Devletimizin, Milletimizin, Cumhurİttifakı'nın hısımı değil hasımıdır.'' denildi.

 

ANITKABİR'E YAPILAN HAKARET HATA İLE YAPILAN BİR EYLEM DEĞİL

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, sosyal medyadan, ''Bunlar hata falan değil... Bu ucuzlukları gördükçe Neyzen Teyfik’e atfedilen şu mısralar geliyor aklıma; 'Geldikleri gibi gitmediler; kimi itini bıraktı, kimi bitini. Kimi de piçini bıraktı!.. Yoksa bu kadar şerefsizin    bizden olması mümkün değil!' (Neyzen Teyfik)'' paylaşımını yaptı.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bünyamin Avcı, Hidayet Vahapoğlu, Anıtkabir, bunlar, hısım değil hasım,
Yorumlar
Haber Yazılımı