MHP'li Gökçe ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
Haber Detayı
31 Ağustos 2020 - Pazartesi 08:42 Bu haber 5899 kez okundu
 
MHP'li Gökçe ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı
MHP'li Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, işbirliği protokolü imzaladı.
ADANA HABERLERİ Haberi
MHP'li Gökçe ve Ak Parti'li Kocaispir İşbirliği Protokolü İmzaladı

MHP'li Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe ile Ak Parti'li Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları olarak, İki İlçe halkına daha iyi hizmet edebilmek için işbirliği protokolü imzaladı.

 

CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİ HALKA HİZMET İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAK

 

Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Yüreğir Belediyesi ile yapılan işbirliği protokolü ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin öncülüğünde oluşturulan Cumhur İttifakı, halka en iyi hizmeti götürme noktasında birlikteliğine devam ediyor. Bu kapsamda, Yüreğir Belediye Başkanı Sayın Fatih Mehmet Kocaispir ile bir işbirliği protokolü imzaladık. Bundan sonra iki Belediye arasında sosyal hizmetler, makina teçhizat yardımlaşması ve hizmet planlamaları konusunda karşılıklı işbirliği yapılacaktır. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

GÜÇ BİRLİĞİMİZE DAHA DA GÜÇ KATIYORUZ

 

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Saimbeyli Belediyesi ile yapılan işbiliği hakkında sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Saimbeyli Belediyemiz ile iş birliği protokolü imzalayarak güç birliğimize daha da güç katıyoruz. Ne yapıyorsak ve bundan sonra da ne yapacaksak siz kıymetli hemşehrilerimizin yarınları için yapacağız.'' dedi.

 

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK İŞBİRLİĞİMİZ HİZMET ETME NOKTASINDA DEVAM EDİYOR

 

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Cumhur İttifakı'nın bileşeni iki siyasi partinin Belediye Başkanları arasında yapılan protokol ile ilgili yaptığı açıklamada, ''Yüreğir Belediyemiz ile Saimbeyli Belediyemiz arasında işbirliği protokol törenini gerçekleştirdik. Halkımıza daha iyi hizmet etme noktasında, Cumhur ittifakı olarak işbirliğimiz devam ediyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Mustafa Şahin Gökçe, Fatih Mehmet Kocaispir, Mehmet Ay, Cumhur İttifakı, işbirliği protokolü, Saimbeyli ve Feke, Saimbeyli Belediyesi, Yüreğir Belediyesi
Yorumlar
Haber Yazılımı