MHP'den Üç Hilalli Pankartlara Yapılan Saldırıya Tepki
Haber Detayı
30 Ağustos 2020 - Pazar 19:44 Bu haber 5366 kez okundu
 
MHP'den Üç Hilalli Pankartlara Yapılan Saldırıya Tepki
MHP, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlama pankartlarına saldıranlara sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Üç Hilalli Pankartlara Yapılan Saldırıya Tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, MHP Sancaktepe İlçe Teşkilatı tarafından İlçenin çeşitli yerlerine asılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlama pankartlarına yapılan saldırıya sert tepki gösterdi. 

 

PANKART SALDIRISINI KİM YAPIYORSA PANKARTLARINIZI TOPLAR KAPINIZIN ÖNÜNE ATARIM

 

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Sancaktepe’miz 19 mahalleden oluşmaktadır ve 19’u da siyasi parti olarak sorumluluğumuz altındadır. Sarıgazi merkezde buna dahildir. Üç Hilalli sancağımıza leke sürdürmeyiz. Bunun için Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe Teşkilatı 45 Asena ve Bozkurt’tan oluşmaktadır. Kesilen pankartları yerine taktıktan sonra üstünün karalanması camiamıza hakarettir. Sorumlu olanlara söylemek isterim ki; bunu her kim yapıyor veya yaptırıyorsa pankartlarınızı toplar kapınızın önüne atarım. Kamuoyuna saygıyla duyururum.'' dedi.

 

TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR

 

Saldırı yapılan pankartların yerine yenilerini astıran MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, sosyal medyadan, ''Sarıgazi’de saldırı düzenlenen pankartımızın yerine yenisi takıldı. Kürşad’ın narasıyla indik Tanrı Dağı’ndan, Ruhumuzu kandırdık Orhun’un kaynağından, Bu kaynaktan içenin yürekleri tunç olur, Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olur (Atsız)'' paylaşımını yaptı.

 

 

MHP'Lİ YÖNTER'İN PANKART SALDIRISINA TEPKİSİ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''İstanbul Sancaktepe’de Üç Hilalli pankartlarımıza saldıran, kesip karalayan hain ve karanlık elleri lanetliyorum. Hakkımızı sonuna kadar savunacağız, konunun takipçisi olacağız. İlçe Teşkilatımız demokratik ve yasal sınırlar muhtevasında her türlü tedbiri alacaktır.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İzzet Ulvi Yönter, MHP Sancaktepe, Arzu Karaalioğlu, pankart saldırısı, se
Yorumlar
Haber Yazılımı