MHP'li Akçay: Ne Olduklarını Bir Kez Daha Gösterdiler
Haber Detayı
14 Şubat 2021 - Pazar 20:05 Bu haber 3640 kez okundu
 
MHP'li Akçay: Ne Olduklarını Bir Kez Daha Gösterdiler
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, yaptıkları propagandalarla hedeflerinin devlet olduğunu bir kez daha ispatlayan siyasetçilere tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Akçay: Ne Olduklarını Bir Kez Daha Gösterdiler

Terör örgütünün kaçırıp katlettiği sivil vatandaşlar hakkında açıklama yapan HDP'ye tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, cinayetleri kınamak yerine devleti suçlayıp açıkça terör propagandası yaparak pkk'nın siyasi kolu olduğunu bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ KOLU OLDUKLARINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİLER

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Pkk terör örgütünün kaçırarak Gara'da katlettiği 13 savunmasız vatandaşımızla ilgili açıklama yapan Hdp, bu cinayetleri kınamak yerine devleti suçlayıp açıkça terör propagandası yaparak pkk'nın siyasi kolu olduğunu bir kez daha göstermiştir.'' dedi.

 

TERÖRLE MÜCADELEYE KARŞI ÇIKAN SİYASETÇİLER ŞEHİTLERİMİZİN VEBALİNİ TAŞIYOR

 

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, ''Teröre destek veren, Demirtaş'a özgürlük isteyen, pkk'nın siyasi kolu Hdp ile işbirliği yapan, her fırsatta ordumuza ve polisimize saldıran,  'lakin, fakat...' diyerek terörle mücadeleye karşı çıkan siyasetçiler şehitlerimizin vebalini taşımaktadır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği gibi 'Hdp terör sorunudur. Adalet ve hukuk devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır: Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, ne olduklarını, bir kez daha, gösterdiler, siyaseten destekleyenler, yaptığı açıklamalar
Yorumlar
Haber Yazılımı