MHP'li Halil Öztürk'ten Erdal Sarızeybek'e Ayar
Haber Detayı
15 Şubat 2021 - Pazartesi 01:54 Bu haber 4726 kez okundu
 
MHP'li Halil Öztürk'ten Erdal Sarızeybek'e Ayar
MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti GİK Üyesi Emekli Albay Erdal Sarızeybek'e sert tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'li Halil Öztürk'ten Erdal Sarızeybek'e Ayar

Terör ve ihanet konusunda herkese tarafını belirleme çağrısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan İyi Parti GİK Üyesi Emekli Albay Erdal Sarızeybek'e tepki gösteren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Lider Devlet Bahçeli'nin herkese tarafını seçmesi konusunda yaptığı çağrısına ilk yankının Erdal Sarızeybek'ten gelmesini manidar bulduğunu söyledi.

 

TARAF SEÇME ÇAĞRISI YAPAN BAHÇELİ'YE İLK İTİRAZIN SARIZEYBEK'TEN GELMESİ MANİDAR

 

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin “Herkes safını seçsin, ya hidayet ya ihanet” çağrısına karşı ilk yankının, kendisini her fırsatta TSK’nın “tek ve en kahraman komutanı” ilan eden Sarızeybek’ten gelmesi, tüm izlerin birbirine ne denli karıştığının da göstergesi oldu. HDP’nin kapatılması için bırakın en ufak desteği, dolambaçlı açıklamalarla, demokrasi masallarıyla HDP’ye destek verenlerin; terörist Selo ile kahvaltı hayalleri kuranların partisi İP’in GİK Üyesi Sarızeybek, keşke iğneyi de çuvaldızı da önce kendisine ve etrafına batırsa.

 

SARIZEYBEK HANGİ HAKLA ŞEHİTLERE SAHİP ÇIKMA İDDİASINDA BULUNUYOR?

 

Sayın Genel Başkanımızın açıklamasına karşı, kendi çapında “alaycı” bir tavırla cevap verme zavallılığına düşen Sarızeybek, parti yetkililerine HDP’nin kapatılması için de herhangi bir telkinde ya da tavsiyede bulunabiliyor mu acaba? Sarızeybek, PKK’ya olan desteğini her fırsatta alenen haykıran HDP’nin ittifak ortağı bir partinin GİK üyesi olarak, hangi hakla hâlâ şehitlerimize sahip çıktığı iddiasında bulunabiliyor ki?

 

LİDER BAHÇELİ'NİN SÖZÜNÜ SAKIN YABANA ATMAYIN

 

Sarızeybek’e tavsiyem şudur: “Önce kendi genel başkanınızdan başlayarak, HDP’yi 'demokrasi çiçeği' görenlerle bağınızı koparın, sonrasında belki daha inandırıcı olabilirsiniz. Sayın Genel Başkanımızın sözünü de yabana atmayın sakın: “Safınızı seçin! Ya hidayet, ya ihanet!!!”

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kırıkkale Milletvekili, Halil Öztürk, Devlet Bahçeli, hedef alan, Şehitlerimiz, ihanet, vatandaşlar, siviller, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı