MHP'li Akçay Muhaliflerin Esas Amacını Deşifre Etti
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 13:09 Bu haber 2079 kez okundu
 
MHP'li Akçay Muhaliflerin Esas Amacını Deşifre Etti
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP ve Bahçeli'yi hedef alan muhaliflerin esas amacını deşifre etti.
MHP Haberi
MHP'li Akçay Muhaliflerin Esas Amacını Deşifre Etti

HDP'nin kapatılmasını talep ettiği için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedefe koyan muhaliflere tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, terör örgütünün taleplerine yönelik kanun teklifi veren muhalefetin kendi tekliflerini unuttuğunu belirterek, Türk'süz ve Atatürk'süz anayasa ile özerklik hayalleri kuranlardan öğrenecekleri nezaket olmadığını söyledi.

 

TERÖR DESTEKÇİLERİNİN ORGANİZE BİR ŞEKİLDE MHP'YE SALDIRMASININ SEBEPLERİ

 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli “ HDP’nin bir terör sorunu olduğunu, adalet ve hukukun devreye girerek bölücülük ve terör yatağı HDP’nin kapatılması gerektiğini, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı yapmazsa MHP’nin Siyasi Partiler Kanunu uyarınca gerekeni yapacağını” söylemiştir. Liderimizin HDP’nin kapatılması gerektiğine yönelik açıklamasından sonra terör destekçileri, Türkiye düşmanları ve bunların siyasetteki uzantıları CHP, İP, Deva, Gelecek partileri ve medyadaki işbirlikçileri organize şekilde MHP’ye ve Liderimize saldırmaya başlamıştır.

 

ALAKASIZ KONULARDA BİLE MHP VE LİDER BAHÇELİ'YE SALDIRIYORLAR

 

Liderimiz bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarla Milliyetçi-Ülkücü Hareket arasında hiçbir bağ olmadığını ifade etmesine rağmen terör destekçileri ve zillet ittifakı Milliyetçi-Ülkücü Hareket’i tarafı olmadığı saldırılarla ilişkilendirmeye çalışmıştır. Fetö’nün hamiliğini yapan ve sahibi olduğu fitneçağ’da fetö elebaşı aleyhine yazan köşe yazarlarının işine son veren İP Milletvekili provokatör Ahmet Çelik ile terörist destekçisi CHP’li Özgür Özel fetö- pkk doğrultusunda MHP’ye ve Liderimize saldırmaktadır.

 

LİDER BAHÇELİ NEZAKETİNİN SADAKASINI VERSE SİZE BİR ÖMÜR BOYU YETER

 

CHP’li Özel dün “fetö sevdalısı, zikzakların siyasetçisi, basit adam” dediği fetö destekçisi değersiz Selçuk Özdağ’ı bugün kahraman ilan ederek MHP’yi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef göstermeye çalışmaktadır. Kelime dağarcığının büyük bölümü hakaretten oluşan Özgür Özel, siyasi nezaket üzerinden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi eleştirmeye kalkışmaktadır. Siyasi nezaket kim, siz kimsiniz? Liderimiz nezaketinin sadakasını verse size bir ömür boyu yeter de artar.

 

NEZAKETTEN NE ANLIYORSUNUZ?

 

CHP nezaketten ne anlamaktadır? Nezaket, teröristi savunup terör örgütleriyle işbirliği yapmak mıdır? Pkk’nın taleplerini kanun teklifi olarak TBMM’ye vermek midir? Taciz ve tecavüzcülere sahip çıkmak mıdır? Hakaretamiz ve tahrik ifadeleri mi nezakettir? CHP’ye göre nezaket, Türk Ordusuna satılık, Türk askerine lejyoner, Türkiye’ye işgalci demek midir? Türk ordusuna ve polisine katil demek midir? CHP’ye göre nezaket, terör örgütleriyle kahramanca mücadele eden başçavuş ve uzman çavuşlarımız ile devlet görevlilerine, valilere ve yargıçlara militan demek midir? Kendisi gibi düşünmeyen, memur, esnaf, işçi, emekli ve sanatçılara hakaret etmek midir?

 

TÜRK'SÜZ VE ATATÜRK'SÜZ ANAYASA İSTEYENLERDEN NEZAKET ÖĞRENECEK DEĞİLİZ

 

Terörist Demirtaş’a övgüler düzmek, terör destekçisi HDP ile işbirliği yapmak mıdır? Kandil, Pensilvanya ve Beyaz Saray’dan iktidar dilenmek midir? Sizin siyasi nezaketten anladığınız buysa kimse siyasi nezakette Kılıçdaroğlu’nun eline su dökemez. Kandil ve Pensilvanya’nın dümen suyuna giren, terör örgütlerine sahip çıkan, Türkiye’nin kurucu değerlerine savaş açarak “Türk”süz ve “Atatürk”süz anayasa ile özerklik hayalleri kuran, taciz ve tecavüzcülere sahip çıkan CHP ve Kılıçdaroğlu’ndan nezaket öğrenecek değiliz.

 

VERDİKLERİ KANUN TEKLİFİNİ BİLE UNUTTULAR

 

CHP’li Özel, HDP Esenyurt ilçesindeki rezaletlerle ilgili olarak “Pkk bayrağı asmak, Öcalan posteri asmak suç mudur? AKP 2015’te bunları suç olmaktan çıkardı. Bu kanun teklifinin altında hangi AKP’li vekilin imzası var, bakmaya vaktim olmadı.” demiştir. CHP’li Özel’e hatırlatmak gerekir: 11/4/2013 tarih ve 6459 sayılı Kanunun 8. maddesi ve 27/3/2015 tarih ve 6638 sayılı Kanunun 8. maddeleriyle terör örgütlerinin amblem, işaret, afiş ve pankartlarını kullanmak suç kapsamına alınmıştır. “2015 yılında pkk amblem ve elebaşının posterini asmayı suç olmaktan çıkartan kanun teklifinde hangi AKP milletvekilinin imzası var” diye soran Özgür Özel’e hatırlatalım: 2015 yılında bu kanun teklifini veren parti CHP, milletvekili de sen değil misin? Ne çabuk unuttun!

 

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA KANUN TEKLİFİ VERDİLER

 

CHP’li Özel’in terör örgütlerinin amblem, resim veya işaretlerini kullanmayı suç olmaktan çıkarmaya yönelik 14/12/2015 tarihli ve 2/500 esas no’lu kanun teklifi vardır. CHP’li Özel, İmralı Canisinin talebiyle açılım sürecine meşruiyet kazandırmak için TBMM’de Ortak Akıl Heyeti Komisyonu kurulmasına yönelik TBMM İçtüzük Değişiklik Teklifi vermiştir. CHP 27. Dönemde pkk’nın talepleri doğrultusundaki bu kanun tekliflerini yenilemiştir.

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Erkan Akçay, MHP ve Bahçeli, hedef alan muhalifler, saldıranlar, Türk ve Atatürk, anayasa talepleri, kanun teklifi, deşifre etti, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı