MHP'li Bülbül: Aşı Karşıtlarına Yaptırım Uygulanmalı
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 11:26 Bu haber 1994 kez okundu
 
MHP'li Bülbül: Aşı Karşıtlarına Yaptırım Uygulanmalı
MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Coronavirüs aşısına karşı bilimsel olmayan açıklama yapanlara hukuki yaptırım uygulanmasını istedi.
MHP Haberi
MHP'li Bülbül: Aşı Karşıtlarına Yaptırım Uygulanmalı

Coronavirüs aşısına karşı mesnetsiz açıklama yapanlara tepki gösteren MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Coronavirüs aşısı konusunda gerçek dışı ve bilimsel olmayan açıklama yapanlara karşı hukuki tedbir alınması gerektiğini söyledi.

 

BİLİMSEL OLMAYAN AŞI KARŞITLIĞINA HUKUKİ TEDBİR ALINMALIDIR

 

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı açıklamada, ''Bilindiği üzere pandemi süreci tüm dünyada devam etmektedir. Covid-19 hastalığı ile mücadele kapsamında ülkemizde devam eden aşılama süreci başarılı ve programlı bir şekilde devam etmektedir. Aşılama programı çerçevesinde ilk partide ülkemize gelen 3 milyon doz aşı başarılı bir şekilde uygulanmış, ikinci parti olan 10 milyon doz aşının 6,5 milyonu pazartesi sabahı ülkemize ulaşmıştır. Bu süreçte çok ciddi bir aşılama alt yapısına sahip olduğunu gördüğümüz ülkemizde kafa karıştırıcı, aşı karşıtı mesnetsiz açıklamalar yapıldığını görmekteyiz. Gerçek dışı ve bilimsel olmayan açıklamaları yapanlar hakkında hukuki olarak gereken tedbirlerin alınması gerektiği kanaatindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Genel Başkanımızın hiç tereddüt etmeden daha aşılar geldiği anda toplumumuza örnek olmak maksadıyla hemen ilk başta aşı olduğu bir durumda bütün milletimizi bizler, yeniden hiç tereddütsüz bir şekilde aşı olmaya davet ediyoruz.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Grup Başkanvekili, Muhammed Levent Bülbül, Coronavirüs aşısı, aşı karşıtları, cezalandırılmalı, hukuki tedbir, alınmalıdır, MHP, Covid 19
Yorumlar
Haber Yazılımı