MHP'li Aycan'dan Uyuşturucuya Karşı Önemli Uyarı
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 01:51 Bu haber 1961 kez okundu
 
MHP'li Aycan'dan Uyuşturucuya Karşı Önemli Uyarı
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, uyuşturucu kullanımındaki artışın Türkiye'yi tehdit edecek boyuta ulaştığını belirterek uyarılarda bulundu.
MHP Haberi
MHP'li Aycan'dan Uyuşturucuya Karşı Önemli Uyarı

Uyuşturucu kullanımındaki artışın Türkiye'yi tehdit edecek boyuta ulaştığına dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, komşu ülkelerdeki kaotik ortamın Türkiye'ye uyuşturucu girişini kolaylaştırdığını belirterek, gençlerin uyuşturucu bataklığına bulaşmaması için tüm kurumların ve ailelerin daha fazla dikkatli olması gerektiğini söyledi.

 

UYUŞTURUCU KULLANIMININ ARTIŞI KONUSUNDA ÜLKEMİZ TEHDİT ALTINDADIR

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada, ''Uyuşturucu madde kullanımı insanın, insanlığın en büyük belalarındandır. Uyuşturucu kullanan bir kişi çok kısa zamanda bağımlı hâle gelmektedir ve çok şey kaybetmektedir, bazıları da hayatını kaybetmektedir. Bağımlılıktan kurtulmak kolay değildir. En iyisi hiç başlamamaktır. Fakat uyuşturucu kullanımı ve yeni kullanıcıların sayısı hızla artmaktadır. Bu konuda tüm ülkemiz tehdit altındadır.'' dedi.

 

KOMŞU ÜLKELERİN DURUMU ÜLKEMİZE UYUŞTURUCUNUN GİRMESİNİ KOLAYLAŞTIRIYOR

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, ''Fakat özellikle şehrim Kahramanmaraş ve diğer güneydoğu illeri daha fazla risk altındadır. Komşu ülkelerin durumu, terör örgütlerinin faaliyetleri bölgede sıkıntıyı artırmaktadır. Uyuşturucu maddeye bölgemizde kolay ulaşılmaktadır. Bu konuda daha fazla çaba göstermemiz özellikle yeni başlamaları önlememiz, gençleri korumamız gerekir. Kişiler, aileler ve tüm kurumlar bu konuda duyarlı olmalı ve çaba göstermelidir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Kahramanmaraş Milletvekili, Sefer Aycan, uyuşturucu kullanımında artış, Türkiye tehdit altında, gençler korunmalı, hızlı artış, madde bağımlılığı
Yorumlar
Haber Yazılımı