MHP'li Olcay Kılavuz: Bir Daha Kimse Cesaret Etmesin
Haber Detayı
01 Şubat 2021 - Pazartesi 19:14 Bu haber 2842 kez okundu
 
MHP'li Olcay Kılavuz: Bir Daha Kimse Cesaret Etmesin
MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, bir şeytanlıktan başka birine şeytanlığa koşanların analarından doğduklarına pişman edilmesi gerektiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Olcay Kılavuz: Bir Daha Kimse Cesaret Etmesin

Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe fotoğrafına hadsizce saldıranlara ve Kabe'yi savunan öğrencileri fişleyenlere tepki gösteren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Kabe'ye saldıranlara ve fişleme yapanlara en ağır cezanın verilmesini talep ederek, bir şeytanlıktan başka birine şeytanlığa koşanların analarından doğduklarına pişman edilmesi gerektiğini söyledi.

 

KABE'MİZE SALDIRANLAR VE KABE'Yİ SAVUNANLARI FİŞLEYENLER CEZALANDIRILMALI

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Kıblemize, mabedimiz olan Kabe’mize yönelik şerefsizce yapılan saygısızlığı şiddetle lanetliyorum. Kutsallarımıza dil uzatan, onları alaya alan, bu alçaklığı yapan insanlığın yüz karası sapkınlar en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Boğaziçi Üniversitesi'nde kutsalımız ve mabedimiz Kabe’ye alçakça saldıranlar, şimdi de Kabe’yi savunan öğrencileri fişleyerek bir şeytanlıktan başka birine şeytanlığa koşmaktadır. Fişlemeyi yapanlar açığa çıkarılmalı, hak ettikleri cezayı en ağır şekilde almalıdır.'' dedi.

 

ANALARINDAN DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDİLMELİ

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, ''Kutsalımız Kabe’mize aşağılıkça, adice saldırının karşılığında bu kansızlığın, sapkınlığın, hainliğin bedeli sert bir şekilde ödetilmeli, burunlarından fitil fitil getirilmeli, analarından doğduklarına pişman edilmeli, bir daha kimse buna cesaret edememelidir. Soyu ve sütü bozuk pislikler, kalpleri kararmış sapıklar, çürümüş kokmuşlar; alayınız duyun! Allah’ın evi Kabe ve inançları için yiğitçe, mertçe duruş sergileyen her öğrencimizin devletimiz ve milletimiz yanındadır. Batıla karşı hakkı tutar, Kabe'miz için canımızı feda ederiz.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Mersin Milletvekili, Olcay Kılavuz, Kabe fotoğrafı, saldırı yapanlar, analarından doğduklarına, pişman edilmeli, fişleme yapanlar, şeytanlık yapanlar
Yorumlar
Haber Yazılımı