MHP İzmir'in 2. Katılım Töreninde 100 Kişi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
05 Aralık 2021 - Pazar 17:36 Bu haber 2503 kez okundu
 
MHP İzmir'in 2. Katılım Töreninde 100 Kişi MHP'ye Geçti
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, bir hafta içerinde ikinci kez toplu katılım töreni düzenleyerek 100 kişinin MHP'ye katılmasını sağladı.
MHP Haberi
MHP İzmir'in 2. Katılım Töreninde 100 Kişi MHP'ye Geçti

Ödemiş İlçesinden sonra Karabağlar İlçesinde de toplu katılım töreni düzenleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, çoğunluğu CHP'deki Ulusalcılardan oluşan farklı siyasi partilerden istifa edenler ile ilk defa bir siyasi partiye üye olanların oluşturduğu 100 kişilik bir grubun MHP'ye katılmasını sağladı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN'DEN 2. KATILIM TÖRENİ

 

Ödemiş İlçesinde, CHP ve İyi Parti'nin HDP ile birlikte hareket etmesinden rahatsızlık duyarak partilerinden istifa eden Ulusalcı ve Milliyetçilerden oluşan 27 kişinin MHP'ye katılmasından sonra, Karabağlar ilçesinde de katılım töreni düzenleyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, çoğunluğu CHP'deki Ulusalcılardan oluşan farklı siyasi partilerden istifa edenler ile ilk defa bir siyasi partiye üye olanların oluşturduğu 100 kişilik bir grubun MHP'ye katılmasını sağladı. MHP İzmir İl Yöneticileri, MHP Karabağlar İlçe Başkanı Latif Alaboğa ve MHP Urla İlçe Başkanı Tercan Ayhan'ın katılımlarıyla MHP Karabağlar İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplu katılım töreninde MHP'ye geçen 100 kişiye Üç Hilal rozetleri takıldı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN, VATANDAŞLARIN MHP'YE KATILMA NEDENİNİ AÇIKLADI

 

Son günlerde MHP'ye katılanların artmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, toplu katılım töreninde yaptığı açıklamada, ''CHP ve farklı siyasi partilerden istifa eden arkadaşlarımızla ilk defa bir siyasi partiye üye olan arkadaşlarımızdan oluşan 100 kişi partimize katılmıştır. MHP'nin bu memleketin asli unsuru olduğunu gören, arkadaşlarımız partimize itibar etmeye devam ediyor. Biz de kayıtlarını alıp teşekkür ediyoruz arkadaşlarımıza. Üye kayıtlarımız devam edecek İnşallah. Muhalefetin yaptığı bir kaos siyaseti var Türkiye'de. Kaos siyasetinden herkes rahatsız. Bir kaos ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Sanki memlekette başka birşey varmış gibi kaos yaratılmaya çalışılmasına tepki gösteren vatandaşlarımız, tepkisini Milli politikalar izleyen MHP'ye katılarak gösteriyor.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, MHP, katılım töreni, 100 kişi, MHP Kara bağlar, partilerinden istifa eden, ilk defa üye olan, Üç Hilal, İzmir
Yorumlar
Haber Yazılımı