Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi MHP'ye Geçti
Haber Detayı
05 Aralık 2021 - Pazar 19:10 Bu haber 2405 kez okundu
 
Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi MHP'ye Geçti
Partisinden istifa eden Gelecek Partisi İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP'ye geçti.
MHP Haberi
Gelecek Partisi İlçe Başkanı ve Yönetimi MHP'ye Geçti

Partisindenki istifalar sürerken muhaliflerin verdiği gazla hala iktidara yürüdüğünü iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yeni istifa haberleriyle bir şok daha yaşadı. Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte MHP'ye geçti.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN TOPLU KATILIM TÖRENLERİNİ SERİYE BAĞLADI

 

Ödemiş ve Karabağlar İlçelerinde ayrı ayrı düzenlediği toplu katılım törenleriyle farklı siyasi partilerden istifa edenlerin çoğunlukta olduğu toplamda 127 kişinin MHP'ye katılmasını sağlayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, açılış törenine katılmak için gittiği Bayraklı İlçesi'nde Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin MHP'ye katılmasını sağladı.

 

MHP İZMİR İL BAŞKANI VEYSEL ŞAHİN: KATILIMLAR DEVAM EDECEK

 

Bayraklı Kütahyalılar Derneği'nin açılış töreninine katılmak için Bayraklı'da bulunan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Bayraklı İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği katılım törenine katıldı. Partisinden istifa eden Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyelerine Üç Hilal rozetlerini takan Başkan Şahin, törende yaptığı açıklamada, ''Açılış töreni için geldiğimiz Bayraklı'da bir hayırlı işe daha imza attık. Bayraklı İlçe Teşkilatımızda düzenlenen törende, partisinden istifa eden Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Güngör Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyelerine Üç hilal rozetlerini taktık. Hayırlı uğurlu olsun. Partimize olan teveccüh her geçen gün artarken katılımlar devam edecek. İnşallah hayırlısı olur. 2023 yılında yapılacak seçimlere kadar aynı hızla çalışmalara devam edeceğiz." dedi.

 

MHP'YE KATILAN GÜNGÖR GÜRBÜZ'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

 

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı görevini yürütürken, partisinden istifa ederek MHP'ye katılan Güngör Gürbüz, MHP'ye katılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Siyasette yola çıkarken kiminle yol arkadaşlığı yaptığınız ve kimlerle yol yürüdüğünüz önemlidir. Ne yazık ki, yola çıktığımız arkadaşların sadece iktidarı devirmek için HDP ile birlikte yol yürümeyi mübah saydığını gördük. Bunu kabul edemezdik. Türkiye'nin geleceğini göremediğimiz Gelecek Partisi'nden arkadaşlarımla birlikte istifa ederek, Milli politikalar izleyen MHP'ye katıldık. Hayırlı uğurlu olsun.'' dedi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

Resim

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP İzmir İl Başkanı, Veysel Şahin, MHP Bayraklı, partilerinden, istifa eden, MHP, katılım töreni, Milli politika, izleyen MHP, geleceğimiz, seriye bağladı
Yorumlar
Haber Yazılımı