MHP Heyeti Bingöl Depremini Yerinde İnceledi
Haber Detayı
17 Haziran 2020 - Çarşamba 16:53 Bu haber 2811 kez okundu
 
MHP Heyeti Bingöl Depremini Yerinde İnceledi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla deprem bölgesi Bingöl'e giden MHP Heyeti, incelemelerini tamamladı.
MHP Haberi
MHP Heyeti Bingöl Depremini Yerinde İnceledi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın Başkanlığında oluşturulan MHP Heyeti, merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 5,7 büyüklüğünde meydana gelen deprem bölgesinde incelemelerde bulunarak, depremin verdiği zararları yerinde inceledi.

 

DEPREMİN MEYDANA GETİRDİĞİ HASARI YERİNDE İNCELEDİK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, deprem bölgesindeki incelemerden sonra yaptığı açıklamada, ''Genel Başkanımızın talimatlarıyla merkezi Bingöl Yedisu’da meydana gelen depremin meydana getirdiği hasarı yerinde görmek ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek üzere bölgedeyiz. Sabah saatlerinde Çat ilçemize bağlı köylerimizle ziyaretlerimize başladık. Yedisu-Elmalı ve Karlıova’da yetkilerden bilgi alarak kamuoyuyla paylaştık'' dedi.

 

DEPREMİN ZARARLARIYLA İLGİLİ TESPİTLER

 

MHP Heyeti'nin incelemeleri sonucu yapılan açıklamada, ''Bingöl'ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremden sonra 200 civarında artçı deprem yaşanan bölgede sarsıntılar, Diyarbakır, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Muş illerimizde de hissedildi. Depremde korucuların bulunduğu bir nöbet kulübesi yıkılınca güvenlik korucusu Cengiz Pullu şehit oldu, 2 korucu yaralandı. Karlıova, Yedisu ve Elmalı bölgelerinde 10 ev yılırken 18 kişi de yaralandı.'' denildi.

 

Resim

 

Resim

 

Resim

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, MHP Heyeti Bingöl deprem bölgesinde, MHP Heyeti, Karlıova, MHP Haberleri, Deprem haberleri
Yorumlar
Haber Yazılımı