Başkan Avcı'dan MHP Büyük Kurultay'ı Açıklaması
Haber Detayı
17 Haziran 2020 - Çarşamba 15:38 Bu haber 4239 kez okundu
 
Başkan Avcı'dan MHP Büyük Kurultay'ı Açıklaması
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaklaşan MHP Büyük Kurultay'ı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ADANA HABERLERİ Haberi
Başkan Avcı'dan MHP Büyük Kurultay'ı Açıklaması

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Başkanlık Divanı tarafından 14 Mart 2021 tarihinde yapılacağı açıklanan 13. Olağan Büyük Kurultayı ile ilgili yaptığı açıklamada, MHP'nin kurulduğu günden bu yana aynı ülkü yolunda emin adımlarla yürüdüğünü, Ülkücü Hareket ve MHP'nin Türk dünyasının moral gücü olduğunu, yaklaşan Büyük Kurultay'a Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde ilkelerinden sapmadan hazırlanacaklarını söyledi.

 

MHP İLK GÜNDEN BERİ AYNI ÜLKÜ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEKTEDİR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’le Türk siyasi hayatına katıldığı andan beri Türkiye’nin, Türk Milleti’nin barış, esenlik, dirlik ve birlik içinde daha da güçlenerek ebedi olarak var olması ülküsüyle siyaset yapan MHP, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde zamana, mekâna ve hiçbir beşere göre değişmemiş, değişmeyen aynı ülkü yolunda emin adımlarla yürümektedir.'' dedi. 

 

ÜLKÜCÜ HAREKET VE MHP TÜRK DÜNYASININ MORAL GÜCÜDÜR

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Milliyetçi Hareket’in ortaya koyduğu fikir ve eylemler, ürettiği siyaset, Türkiye Cumhuriyeti’nin stratejik hedeflerini öncelikler. İlkesiyle, ülküsüyle, temsil ettiği misyonla, en ağır bedeller ödeyerek, 5 bin şehit vererek yaşattığı kutlu mücadelesiyle Dünyada bir eşi bulunmayan Ülkücü-Milliyetçi Hareket; ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen onur abidesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bilge liderliğinde sadece Türkiye’deki 83 milyon insanımız için değil, bütün Türk Dünyası için de moral gücüdür.'' dedi.

 

KURULTAYIMIZA BAŞBUĞUMUZUN İZİNDE LİDERİMİZİN EMRİNDE HAZIRLANACAĞIZ

 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, ''Yerelde ve genelde vatandaşlarımıza hizmet etmeyi, onların sesi, soluğu olmayı, hak ve menfaatlerini savunmayı, demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini yüceltmeyi değerli ve vazgeçilmez gören MHP, Devletimizin daha güçlü, Milletimizin daha mutlu olduğu geleceğin Türkiye’sini kuracak bir çalışmayı benimsemiştir. 14 Mart 2021’de yapılacak Büyük Kurultayımıza Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde bir milim sapmadan bu ilkelerle hazırlanacağız. Kurultayımızın ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP Adana, MHP Büyük Kurultayı, Olağan büyük Kurultay, Adana Haberleri, Devlet Bahçeli
Yorumlar
Haber Yazılımı