MHP Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Toplantı Duyurusu
Haber Detayı
09 Haziran 2020 - Salı 13:20 Bu haber 2384 kez okundu
 
MHP Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Toplantı Duyurusu
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen toplantıların Haziran ayında yapılacağını açıkladı.
MHP Haberi
MHP Genel Merkezi'nden Teşkilatlara Toplantı Duyurusu

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, coronavirüs salgını nedeniyle ertelenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında yapılacak olan Başkanlık Divanı, MYK, Milletvekilleri ve İl Başkanları toplantılarının Haziran ayı içerisinde yapılacağını belirterek, toplantıların tarihlerini açıkladı.

 

HAZİRAN AYINDA SERİ İSTİŞARE TOPLANTILARI YAPILACAK

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''MHP; Cumhur İttifakının anlamlı ilkeleri doğrultusunda sadece Türkiye’nin bugünü ve yakın geleceğini değil, 21. yüzyılı kâmilen ihata edecek millî bütünlük ve beka politikalarının yerleştirilerek devlet anlayışı hâline getirilmesi için çaba göstermektedir. 21. yüzyılı kuşatacak yeni politikaların oluşturulmasına ve Türkiye’nin önündeki meselelerin çözümüne katkıda bulunmak amacıyla, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ve talimatları doğrultusunda, önümüzdeki günlerde bir seri istişare toplantısı düzenlenecektir.'' dedi.

 

TOPLANTIDA GÜNDEMİ VE SİYASİ GELİŞMELERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Gündemin ve siyasi gelişmelerin değerlendirileceği toplantılarda; korona virüs salgınının Türkiye’ye sosyal, ekonomik ve siyasi açıdan etkileriyle önümüzdeki dönemde yol açması muhtemel sonuçlar üzerine görüş alışverişinde bulunulacaktır. Toplantılarda, Siyasi Partiler ve Seçim Kanunlarıyla ilgili muhtemel değişiklikler bağlamında MHP’nin belirlediği öncelikler yanında, yeni yönetim sistemiyle ilgili uyum yasalarının safahatı gözden geçirilecektir.'' dedi.

 

TOPLANTILARDA CORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE RİAYET EDİLECEKTİR

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, ''Toplantılarda; Türkiye’nin ABD ve AB başta olmak üzere Batı’yla ilişkilerinde gelinen son nokta değerlendirilecek; Irak, Suriye ve Doğu Akdeniz’de atılan kararlı adımlar ve bunların yansımalarına dair MHP’nin millî menfaatler bağlamında sürdürdüğü tutarlı politikalar bir kez daha masaya yatırılacaktır. Bu çerçevede alınması gereken yeni tedbirler ve takip edilmesi icap eden yeni politikalar, en geniş anlamda istişare dilecektir. Toplantılarda; korona virüs salgını dolayısıyla alınan önlemlerin uygulanmasına, fizikî ve sosyal mesafenin korunmasına titizlikle riayet edilecektir.'' dedi.

 

MHP'NİN HAZİRAN AYINDA YAPACAĞI TOPLANTI TARİHLERİ

 

1-) 15 Haziran’da, Başkanlık Divanı toplantısı gerçekleştirilecektir.

 

2-) 19 Haziran’da Genel Merkez Gün Sazak Toplantı Salonu'nda saat 14.00’te MYK toplantısı yapılacaktır.

 

3-) 26 Haziran’da saat 14.00’te MHP Genel Merkezinde yapılacak toplantıda Milletvekillerimizle bir araya gelinecektir.

 

4-) 27 Haziran’daki İl Başkanları toplantısı ise saat 14.00’te gerçekleştirilecektir.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Merkezi, Devlet Bahçeli, Milletvekilleri, İl Başkanları, İstişare toplantısı, MHP Haberleri, MHP Haziran ayı toplantıları
Yorumlar
Haber Yazılımı