MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcılarına Silahlı Saldırı
Haber Detayı
10 Nisan 2021 - Cumartesi 21:50 Bu haber 5727 kez okundu
 
MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcılarına Silahlı Saldırı
MHP Diyarbakır İl Teşkilatı yöneticilerine silahlı saldırıda bulunuldu.
MHP Haberi
MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcılarına Silahlı Saldırı

MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcıları Şevket Toprak ve Ekrem Zazaoğlu'na, kimliği belli olmayan bir kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKAN YARDIMCILARINA HAİN SALDIRI

 

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi'ne bağlı Fırat Mahallesi Gaziler Caddesi üzerinde seyir halinde olan MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcıları Şevket Toprak ve Ekrem Zazaoğlu'nun otomobilini durduran kimliği belirsiz saldırgan, otomobilin ardından silahıyla ateş açtı. sılahlı saldırıda otomobile mermiler isabet ederken, MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcılarının yara almadan kurtulduğu bildirildi. Diyarbakır polisinin olayı araştırdığı bildirildi.

 

MHP DİYARBAKIR İL BAŞKANI CİHAN KAYAALP, SALDIRIYI DOĞRULADI

 

MHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcıları Şevket Toprak ve Ekrem Zazaoğlu'nun uğradığı silahlı saldırıyla ilgili bilgisine başvurduğumuz MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, şu anda saldırıyla ilgili bilgilerin netleşmediğini belirterek, daha sonra kamuoyuna bilgilendirmelerde bulunacağını söyledi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Diyarbakır İl Başkanı, Cihan Kayaalp, Yardımcılarına, Şevket Toprak ve Ekrem Zazaoğlu, silahlı saldırı, hain saldırı, otomobile ateş edildi, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı