MHP'li Aydın MHP'ye Saldıranların Hedefini Açıkladı
Haber Detayı
10 Nisan 2021 - Cumartesi 19:54 Bu haber 3190 kez okundu
 
MHP'li Aydın MHP'ye Saldıranların Hedefini Açıkladı
MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, MHP'ye saldıran dış güçler ve Türkiye'deki uzantılarının hedef birliği yaptığı konuyu açıkladı.
MHP Haberi
MHP'li Aydın MHP'ye Saldıranların Hedefini Açıkladı

Siyaset borsası simsarlarının Türk milliyetçiliğini yeniden yorumlama hadsizliğine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhur İttifakının egemen duruşundan rahatsız olan dış güçler ile içerideki uzantılarının Türk milliyetçiliği düşmanlığında hedef birliği yaparak MHP'ye saldırdığını söyledi.

 

TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ YENİDEN YORUMLAMA ÇALIŞMALARI BEYHUDEDİR

 

Siyaset borsası simsarlarının Türk milliyetçiliğini yeniden yorumlama hadsizliğine dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Bu aralar her türlü siyaset borsası simsarının yükselen şirket hissesi görüp Türk milliyetçiliğini yeniden yorumlamaya çalışmaları beyhude bir çabadır. Kavrayamadıkları ise; bu fikriyatın, milletin ve onun sistematik yapısı devletin bekasıyla kaim bir duyuş ve kavrayış olmasıdır.'' dedi.

 

DIŞ GÜÇLER VE İÇERİDEKİ UZANTILARI TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ DÜŞMANLIĞINDA BİRLEŞTİ

 

Cumhur İttifakının egemen duruşundan rahatsız olan dış güçler ile içerideki uzantılarının Türk milliyetçiliği düşmanlığında hedef birliği yapmasına dikkat çeken MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, ''Uluslararası görüşmelerde ve dış basında Cumhur İttifakının egemen duruşundan duyulan rahatsızlık nedeniyle MHP hedef alınıp aşırı milliyetçi yaftası vurulurken, aynı hedefe kilitli iç muhalif uzantılar ise milliyetçiliğimizi sorgulamaktadır. Söylemler çelişkili ama hedef aynı.'' dedi.

 

Resim

 


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Başkan Yardımcısı, Kamil Aydın, MHPye saldıran, dış güçler, içerideki uzantıları, muhalifler, Türk milliyetçiliği, MHP düşmanlığı, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı