MHP'den Türkeş ve Bahçeli'yi Hedef Alanlara Tepki
Haber Detayı
17 Temmuz 2021 - Cumartesi 17:51 Bu haber 2070 kez okundu
 
MHP'den Türkeş ve Bahçeli'yi Hedef Alanlara Tepki
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Alkan'a tepki gösterdi.
MHP Haberi
MHP'den Türkeş ve Bahçeli'yi Hedef Alanlara Tepki

Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Alkan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Başbuğ Türkeş ve Lider Bahçeli'nin TSK'dan KHK ile atıldıktan sonra FETÖ avukatı olan Mehmet Alkan gibi birisinin ağzında lekelenmeyecek kadar temiz olduğunu söyledi.

 

MEHMET ALKAN'IN TÜRKEŞ VE BAHÇELİ'Yİ HEDEF ALAN SÖZLERİ

 

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu'nun ''Sayın Bahçeli haklı olarak ısrarla tekrar ediyor. Türkiye'nin demokrasisi için en büyük tehdit kendisinin yönettiği anayasal devleti reddeden otoriter düzen ittifakı.'' sözlerini paylaşarak Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Alkan, ''Darbeci Türkeş'in koltuğunda oturup sevmediği herkesi terörist ilan eden, Anayasaya yemin edip Anayasa Mahkemesi kapatılsın diyen, hakaret hamaset ve tehdidi ülkü edinip bu ülkeye beş kuruşluk faydası olmayanların defolması bu ülke için beka meselesidir. Meydanlarda 'Tayyip'ten Cumhurbaşkanı olmaz' deyip sonra 'fiili durum hukuki duruma uydurulmalı' diyerek 2017 referandumunda evet diyen MHP'nin parti tüzüğünde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne ilişkin bir düzenleme ve değişiklik olmadığını ve parlamenter rejimi esas aldığını (mad.3/e) biliyor musunuz?'' dedi.

 

MHP'Lİ İSMET BÜYÜKATAMAN'DAN MEHMET ALKAN'A TEPKİ

 

Başbuğ Alparslan Türkeş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan Mehmet Alkan'a tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Şerefli Türk ordusundan KHK ile def edilince soluğu Kılıçdaroğlu'nun yanında alan FETÖ avukatı Mehmet Alkan'ı ne şerefli ordumuzla ne de şehit kardeşiyle anmak doğru değildir. Başbuğumuz Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli böyle bir yolsuzun ağzında lekelenmeyecek kadar temizdir.'' dedi.

 

Resim

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP Genel Sekreteri, İsmet Büyükataman, Başbuğ Alparslan Türkeş, MHP Lideri, Devlet Bahçeli, hedef alan, sert tepki, Türk Ordusu, Şehit, TSK, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı