MHP'li Taytak: Hepimize Suç İşleme Cesareti Verildi
Haber Detayı
17 Temmuz 2021 - Cumartesi 21:39 Bu haber 2110 kez okundu
 
MHP'li Taytak: Hepimize Suç İşleme Cesareti Verildi
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bütün milletvekillerine suç işleme cesareti verildiğini söyledi.
MHP Haberi
MHP'li Taytak: Hepimize Suç İşleme Cesareti Verildi

Milletvekilliği düşürülüp hapse giren HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu'na hak ihlali yapıldığı yönünde karar alan Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Gergerlioğlu hakkında verdiği kararla Anayasa Mahkemesi'nin bütün milletvekillerine suç işleme cesareti verdiğini belirterek, kararı alanların ve alkışlayanların fetö ve pkkya bilerek ve isteyerek can suyu verdiğini söyledi.

 

ANAYASA MAHKEMESİ BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİNE SUÇ İŞLEME CESARETİ VERDİ

 

Anayasa Mahkemesi'nin HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu hakkında verdiği hak ihlali kararının yol açacağı olumsuzluklara dikkat çeken MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ''Ö. Faruk Gergerlioğlu'nun yeniden milletvekili olmasi, Türkiye'de bir hukuk ve en önemlisi vicdan garabeti yaratmıştır. Bütün milletvekillerine suç işleme cesareti vermiştir.'' dedi.

 

TERÖR ÖRGÜTLERİNE CAN SUYU VERME İSTEKLERİ ORTAYA ÇIKTI

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ''Teröre ve terör destekçilerine Büyük Türk Milleti'nin, iradesinin tecelligâhı olan TBMM'de yer yoktur. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle meclisin yetkisizleştiğini iddia eden zillet çevreleri Anayasa Mahkemesi yoluyla TBMM'nin etkisizleşmesi hakkında ne düşünmektedir? Bu kararı alanların ve bu kararı alkışlayanların fetö ve pkkya bilerek ve isteyerek can suyu vermek istedikleri ayan beyan ortadadır. Takdir Yüce Türk Milleti'nindir.'' dedi.

 

Açıklama yok.

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP MYK Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili, Mehmet Taytak, bütün milletvekillerine, suç işleme, cesareti verildi, bu kararla, olumsuz sonuçlar, MHP
Yorumlar
Haber Yazılımı